Problémy s erekciou.

Problémy s erekciou.

Odoslaťod petoo » Ne Nov 20, 2016 1:15 am

Zdravím. Som Peťo, mám 23 a mám problém s erekciou. Spočiatku keď sa mi to pri ženách nedarilo, bral som to tak, že ide o záležitosť hlavy, pretože šlo o ženy na jednu noc (nebolo ich veľa ale aj tak). Teraz mám ale priateľku a ten problém pretrváva. Moja životospráva je asi primeraná mojim rovesníkom - z času načas nezdravé jedlá, občas pivo, prípadne víno. Je pravda, že som trochu pribral ale mám pocit, že to nebude pravý dôvod. V mladosti som totiž sledoval príliš mnoho porna + masturbácia. Myslíte, že ide o to? Mám ten pocit, pretože moje telo reaguje najlepšie na môj vlastný dotyk a to rozhodne nie je správne ale všetci sme v minulosti porobili hlúposti. Hneď som s tým sekol, keď som si uvedomil, že to môže byť dôvod ale chcem sa spýtať, či sa to dá ešte zvrátiť. A do času, kým si dám hlavu znovu doporiadku, je možné to dočasne riešiť "povoleným dopingom" a teda prípravkami na skvalitnenie erekcie aj keď ide o problém psychiky? Ďakujem za skorú odpoveď.
petoo
 
Príspevky: 1
Založený: Ne Nov 20, 2016 1:07 am

Re: Problémy s erekciou.

Odoslaťod veroniqc31 » St Jan 25, 2017 5:43 pm

ťažko povedať, skôr by to chcelo skúsenosťi chlapov, alebo nejakého doktora. ale aj tak to bude asi v hlave nie? nejak sa to vyvinulo?
Milujem kvalitnú kozmetiku a parfémy značky FM Group.
veroniqc31
 
Príspevky: 15
Založený: St Dec 07, 2016 5:59 pm

Re: Problémy s erekciou.

Odoslaťod azur » Po Jan 30, 2017 10:56 pm

Pravdepodobne to bude psychika.Určite nie porno a masturbácia .Aj keď sa hovorí že keď človek žije vééľmi dlho bez partnera a je zvyknutý len na seba tak môže mať problémy v tejto oblasti ak spozná partnera.Ako všetko tak aj toto je individuálné od jedincovi k jedincovi.Absolútne sa nehanbi.Nie je hanba na mieste.Kontaktuj nejakého online urológa a opýtaj sa ho na názor alebo sa priamo k jednému objednaj.Môže spraviť vyšetrenia a nie sú určite zdĺhavé ale odhalí problém ak to nie je tvoja psychika.Každopádne je jeden vynikajúci liek Merional (HMG) (osobne nemám skúsenosť).Je pomerne drahý ale ak ti ho na základe vyšetrení nepredpíše sám lekár aj tak sa dá samozrejme zohnať ale asi by bolo vhodné sa poradiť s lekárom.Potom sú tu peptidy ..napríklad PT141 ,prečítaj si niečo poprípade.
azur
 
Príspevky: 8
Založený: Po Jan 30, 2017 8:46 pm

Re: Problémy s erekciou.

Odoslaťod didiana7 » Pi Feb 03, 2017 12:39 am

Bude to psychikou, aj môjmu priateľovi sa to stalo na začiatku nášho vzťahu, netreba sa demotivovať, všetko pôjde keď to bude chcieť tvoja hlava a srdce ;)
didiana7
 
Príspevky: 4
Založený: Št Feb 02, 2017 5:07 pm


Naspäť na Iné

cron