stale sa opakujuci sen o nevere a rozchode

stale sa opakujuci sen o nevere a rozchode

Odoslaťod kvetinka988 » Št Jan 17, 2013 8:24 pm

Dobry den, mam taky problem, kvoli ktoremu normalne rozmyslam, ze pojdem ku psychologovi/len sa mi to zda hlupe, lebo neviem,co by som povedala, vyznela by som smiesne/.. stale sa mi opakovane snivaju zle sny, ze mi je manzel neverny, alebo sa v sne rozchadzame, balim sa a delim nase spolocne veci, alebo si vravime ze medzi nami nic nieje, alebo sa ku mne sprava strasne chladne odmerane a hnusne - vzdy je to dlhy sen, ktory si presne pamatam..ked sa na to zobudim, mam strasne negativne pocity voci muzovi..sme spolu skoro 4 roky, skoro rok manzelia, neviem preco sa mi opakovane snivaju taketo sny, castokrat aj 2x do tyzdna.. nehadame sa, nieje to ani laska ako moja prva, taka intenzivna ale mame sa radi..na zaciatku som prvy rok a pol bola extremne ziarliva ale tearz ma to uz preslo, zmierila som sa s manzelovou minulostou a s jeho vztahmi..neviete mi poradit co s tym? ked sa na sen zobudim mam velmi negativny pocit, ktory casto trva cele rano a aj pocas dna si na sen spomeniem.. tento sen sa mi za dobu, co sme spolu snival snad 100x.. Podobny problem som mala ked som zila s rodicmi, s otcom sme mali velmi zly vztah, bol extremne prisny, nenavidela som ho, ked som vsak odisla z domu nas vztah je ovela lepsi.. vtedy sa mi skoro dva roky opakovane snivalo, ze utekam bud z domu alebo pred niecim a snazim sa zachranittak, ze sa snazim zavolat policiu a nikdy ani jedenkrat sa mi to cislo nepodarilo vytocit, vzdy som postlacala ine cisla, rano som si normalne vzdy pamatala aj ake cisla som stlacala za sebou som sa pokusala vytocit policiu velakrat v jednom sne.. nemohla som proste zavolat..ked som z domu odisla sny prestali, ked sa mi snivali tiez sa opakovali velmi casto.. teraz som vsak uz pomaly zufala je velmi neprijemne sa budit skoro kazdy 2-3 den s takym zlym pocitom.. neviete mi pomoct?
kvetinka988
 
Príspevky: 1
Založený: Št Jan 17, 2013 8:01 pm

Re: stale sa opakujuci sen o nevere a rozchode

Odoslaťod lavender11 » Št Jan 31, 2013 11:00 pm

Ja som bola 21 rokov vydatá a mala som to isté. V istej chvíli sa mi tiež snívali takého opakované sny niekoľko rokov. Ja som manželovi v spánku aj vylepila.
Neverila som manželovi a ešte som na to nemala ani dôvod.
Po nejakom čase prepadol hráčskej vášni a po 21 rokoch som sa rozviedla.
Ja verím na " správu z budúcnosti".

U teba to nemusí dopadnúť takto. Pátraj, prečo manželovi neveríš. Buď prezieravá a snaž sa nájsť príčinu. Tvoje podvedomie ti niečo hovorí tými snami.

Prajem, aby sa to u Teba zlepšilo. Je to z toho otca, aj ja som mala veľmi zlého, prísneho otca, ktorý ma nikdy nepohladkal, a to sa asi prenáša na vzťah k manželovi. Musíš otcovi odpustiť, ale ako, na to recept nemám.

Ja som môjmu otcovi nedokázala odpustiť,hoci už má 84 rokov a život ho potrestal, prišiel po amputáciu o časť nohy. Možno preto sa mi rozvode už dva vzťahy nevydarili. :cry: Ja som opustila obidvoch priateľov. Neverila som im a vždy sa mi zdalo, že mi ubližujú. Ako otec.

Takto zlí otcovia poznačia svoje dcéry. :evil:

Tak si to uvedom, že je to asi z toho a neviň manžela za nič. Rodina je jediná veľká hodnota, ktorú v tomto živote dokáže človek vybudovať. Mne sa to nepodarilo.
Tak si tú svoju chráň, ako môžeš. Veľa šťastia.
lavender11
 
Príspevky: 11
Založený: Št Jan 31, 2013 11:46 am

Re: stale sa opakujuci sen o nevere a rozchode

Odoslaťod Dasa » Po Dec 10, 2018 4:23 pm

Velmi pekna odpoved. Ano zli otcovia nicia zivoty dcér nenapravitelne!
Dasa
 
Príspevky: 39
Založený: Ne Dec 09, 2018 8:34 pm


Naspäť na Iné

cron