Ubližuje mi

Ubližuje mi

Odoslaťod sissa » St Dec 10, 2014 9:48 pm

Dobrý deň,
Mám 20 rokov a pred mesiacom som sa rozišla s priateľom po 2 a pol ročnom vzťahu. Neustále ma kontroloval, žiarlil, neveril mi a tak som to s ním ukončila. Bola som rada a šťtasná, aj ked ma trápilo ako to berie on. Začal mi písať, že sa zabije, navždy odíde od svojej rodiny, ktorú som ja rozchodom zničila, lebo on bezo mna rodinu nemá. Volal mi v noci, že čo príde teraz bude len moja vina, bola som zúfala. celé dni som len preplakala, že by si koli mne niečo mohol spraviť. Nakoniec po mesiaci sa to utíšilo, ale on prišiel s tým, že je vážne chorý a umiera, lebo ma od detstva problémy so srdcom. Začala som s ním znova volať, písať, lebo som mu chcela pomôcť. Začal mi vyčítať, že koli mne nechce už žiť , a že vzdáva sa liečby. Od vtedy si to dávam za vinu. Neustále mi to vypisuje, aj ked tvrdí, že ma nechce trápiť a ako je na tom ja nemožem. Ale k tomu mi na druhý deň napíše, že len koli mne bude na svoje posledné Vianoce sám.
Prosím, poradte mi, lebo už to s ním nezvládam, nemôžem sa na nič sustradiť. Mám strašne výčitky, že všetko čo tvrdí je pravda. Čo mám robiť aby s tým prestal, alebo čo mám robiť ja ? S ľútosti s ním nechcem byť.
sissa
 
Príspevky: 1
Založený: St Dec 10, 2014 9:33 pm

Re: Ubližuje mi

Odoslaťod Vopo14 » Pi Dec 19, 2014 10:48 pm

každý je strojcom svojho šťastia. V prvom rade by mal vyhladať odbornú pomoc on. Nemyslíš? Je ti ho ľúto? A prečo? Veď jemu teba ľúto očividne neni, keď ťa ešte stále otravuje vlastnými problémami ;) Jednoducho ho začínaj pomaly ignorovať a hotovo. Ako si naloží so svojim životom, je už jeho vec. Či chceš hrať pre neho bábku z divadla? Sprosté nie? ;) Drž sa....
Ľudia pozerajú, ale nevidia!
Rozmýšlajú, ale nemyslia!
Chcú žiť, ale umierajú!
Ľ.V.
Vopo14
 
Príspevky: 31
Založený: So Mar 15, 2014 1:39 pm
Bydlisko: Trnava


Naspäť na Iné

cron