nevera

nevera

Odoslaťod julka » St Júl 18, 2012 1:00 pm

toho casu som zistila ze manzel mi bol neverny asi pred rokom a pol,co som aj citila.s odstupom casu to priznal a velmi to lutuje.no aj ja v tom case som mala rodinne problemy s blizkou osobou o ktoru som sa musela postarat az do smrti .akosi nebolo na seba cas a tak sme sa len hadavali,ale nebolo to nic vazne,len take podryvania.a vtedy sa to stalo teraz vravel ze je pouceny na cely zivot a ze k tomu nikdy nedojde.ja so sebou mam problem sa s tym vyrovnat.mala som a mam ho rada.a dokonca mi je ho teraz luto,ale bojujem s tym a ko dalej.je to clovek velmi mily ,jemny a pozorny.bojim sa o seba ze to budem vykrikovat stale pri kezdej vhodnej prilezitosti.ked sme spolu stale si predstavujem ako bol s nou ako to prezival aky bol aka bola ona. je to hotovy kolotoc.prosim a par viet a rad ktore by mi to pomohli prekonat a pomaly dostavat z pamati von. Dakujem
julka
 
Príspevky: 1
Založený: St Júl 18, 2012 12:48 pm

Re: nevera

Odoslaťod Martin5555 » Pi Júl 20, 2012 12:12 pm

ahoooj Julka,
veľmi dobre viem, o čom hovoríš...
Máš obrovské šťastie, že Tvoj manžel ľutuje, čo urobil a že sa nezaľúbil do tej osoby. iank by to bolo oveľa horšie.
Ako prekonať žiarlivosť...to je veľmi ťažká rada. Ak ho ale ľúbiš, dokážeš to. Spomeň si v takej chvíli, ako je/bol k tebe dobrý, milý, čo pekné ste zažili. To najhoršie, čo by si mohla urobiť je, že to budeš znova a znova vyťahovať.
Musíš urobiť hrubú čiaru a za žiadnych okolností to nevytiahnúť. Inak sa toho nikdy zlého pocitu nezbavíš. Musíš si to zakázať! Inak dôveru medzi vami neobnovíš. Bude ťa to ešte dlho prenasledovať, ale treba vydržať.
držím palce! a vydržať!!!
Martin
Martin5555
 
Príspevky: 10
Založený: Pi Máj 25, 2012 2:57 pm

Re: nevera

Odoslaťod Ajda » Ut Dec 01, 2020 11:47 am

Dobrý deň, Váš príspevok už je síce veľmi starý, ale zaujímalo by ma, či ste to zvládli a ako sa Vám to podarilo. Ja totiž prežívam presne to isté teraz. Vo Vašom príbehu vidím úplne ten náš. Tiež to zatiaľ nezvládam. Ďakujem, E.M.
Ajda
 
Príspevky: 3
Založený: So Nov 14, 2020 2:22 pm


Naspäť na Nevera