nechcem byt sam

nechcem byt sam

Odoslaťod jack874 » Št Aug 15, 2013 10:51 pm

Dobry den. Mam 24 rokov a mam taky problem ze som uplne sam nikdy som nemal ziadne dievca a ani kamaratov aj ked som sa snazil. A aj ked som nejakych mal vzdy som bol len na okraji partie a nikdy ma nemali v skutocnosti nejak radi a preto som po case aj tak ostal vzdy uplne sam. Strasne to chcem zmenit ale neviem ako nemam ist s kym vonku posediet s kym sa porozpravat vkuse som len sam a strasne ma to nici... vsetko sa mi prestalo darit a nedokazem na nic ine mysliet len nato preco som taky sam a nikto ma nechce a nenormalne ma to zoziera. Neviem ako dalej ani kde zacat aby sa to zacalo aspon trochu menit:( Vsetci ludia v mojom veku sa zabavaju chodia na party ohanaju dievcata a ja im len zavidim a tiez to chcem ale nejak to proste nemam nic z toho. Nieco je na mne asi zle ale neviem co a nechcem taky byt a nema mi ani kto poradit tak som napisal sem...
jack874
 
Príspevky: 1
Založený: Št Aug 15, 2013 10:38 pm

Re: nechcem byt sam

Odoslaťod MariaHa » Št Sep 12, 2013 12:29 pm

Dobrý deň Jack,
rozumiem, že Vasa situácia je pre Vás skutočne znepokojujúca, no Vaše znepokojenie a obavy jej rozhodne nepomáhajú. Ako ste zistili, že Vás Vaši kamaráti v skutočnosti nemajú radi? Zdôverili ste sa im so svojimi obavami? Čo ak ste sa k nim práve kvôli strachu správali odmerane a to spôsobilo rozpad Vášho priateľstva? V budúcnosti skúste byť viac otvorení a zahoďte svoj strach. Určite sa nájde človek s ktorými si "sadnete". Prajem veľa úspechov pri nadvezovaní nových kontaktov.
MariaHa
 
Príspevky: 10
Založený: Št Aug 29, 2013 12:03 pm

Re: nechcem byt sam

Odoslaťod KaterinaPoesy » Ne Okt 06, 2013 9:04 pm

Dobrý deň Jack,

budem mať síce ešte len 18, ale píšem ti preto, lebo viem presne ako sa cítiš. Aj ja sa často krát cítim sama aj keď som z nejakými ľuďmi mám pocit ako by som tam len kričala a nikto ma nepočul. Každý má už to svoje, svoj príbeh, ľudí priateľov, lásku a ja sa buď sklamem alebo som zase len sama. Avšak povedala som si , že keď to raz príde, tak to príde, nie je to jednoduché a nikdy ani nebude, no musíš vedieť, že v živote stretneš ešte veľa ľudí, ktorí ti ho môžu tak zmeniť, že sám sa budeš diviť a to je dievča je stále tam vonku a čaká na teba, netreba sa uzatvárať do seba ale spoznávať stále niekoho nového, predsa len si ešte mladý, máš život pred sebou a zahodiť ho smútkom... obavami o samotu, nebude mať žiadny zmysel. viem, že to nie je ťažké , ale myslím si , že to dokážeš.

Dúfam, že ti bude lepšie.
KaterinaPoesy
 
Príspevky: 5
Založený: Ne Okt 06, 2013 8:42 pm


Naspäť na Opustenie a samota

cron