Už nevládzem byť sám

Už nevládzem byť sám

Odoslaťod Alastor » Ut Mar 31, 2015 12:12 am

Zdravím... Som dosť unavený a už ani neviem ako to mám napisať tak budem stručnejší. Mám 20 rokov.
Mojím problémom bolo stále to že som si nevedel nájsť dievča a už ked som to mal takmer na dosah tak ma v tom niekto obehol. Nie som vôbec príťažlivý, nie som extra pekný a nemám vôbec charizmu. Mne nejde o sex ani nič podobné. Len ma veľmi bolí a cítim sa sám ked ráno vstávam a nemám osobu ktorú by som mohol z lásky objať. Nemám dievča s ktorou by som trávil čas, ktorú by som rozmaznával kupovaním ružičky. Nemám nikoho. Nikdy som dievča nemal a už nevládzem.

Minulý týždeň som prišiel o dalšiu potenciálnu priateľku ktorú som sa snažil z celých síl získať no ked mi začala písať o jej frajerovi, strašne som sa rozplakal. Doteraz ma to bolí a cítim sa strašne. Nemôžem sa sústrediť na nič iné, ani na školu. Cítim sa ako myš stratená v labyrinte ktorá nech robí čo robí - už nemá šancu vyjsť. Ak si nato spomeniem, ide mi vystreliť hlava.

Snažím sa o seba starať najviac ako sa dá. Obliekam sa slušne, moderne. Som veľmi milý, priateľský ale nie až tak spoločenský typ, no spoločnosti sa nevyhýbam. Nie som ani tlstý, mám skôr chudú postavu... Doteraz som neprišiel nato čo mi bráni v láske. Je to ako neviditeľná sila ktorá mi bráni v právo na lásku :roll: Po minulom týždni som sa už úplne psychicky zosypal a všetko čo robim pokazím. Minule som skoro havaroval autom a to len preto lebo nedokážem nato nemyslieť. Ak ostanem celý život sám - nikdy nebudem šťastný. Mojim snom je mať rodinku. Je mi strašne ked som si spomenul že už mám skoro 21 rokov a ja som nikdy nemal dievča ktoré by ma podporovalo a naopak. Prišiel som o tie najkrajšie roky života pričom teraz mám už oveľa dôležitejšie problémy - VŠ a potom práca. Žiadna mi nechce dať šancu aby som jej dal lásku. Nech sa snažím akokoľvek ale viac už nedokážem. Najradšej by som sa narodil znovu a začal žiť ešte raz, a napraviť chyby ktoré som možno spravil, ktoré spôsobili že som sám. Aj ked neviem, aké chyby som spravil. Chodím von s kamošmi, do mesta, do baru, ale ked sa jedná o dievčata, každý si uloví svoj objekt a ja nemám šancu :cry: Som aj mierne ukecaný ale nestačí to. Snažím sa byť vtipný ale dievčata chcú "šalených" ale ja som skôr liberálny a racionálny človek. Mne sa lepšie komunikuje so staršími dievčatami ktoré majú reálny a vážny názor na život. O rôznych problémoch v spoločnosti a živote. Ja nedokážem nedokážem byť stále vtipný, taký akého si dievčatá hľadajú.

Prišiel som už o mnoho potenciálnych dievčat, no teraz už pred sebou vidím len prázdnotu, bola to posledná šanca a ja už neviem kde hľadať. Už nedokážem nájsť to pravé dievča, kedže v mojom okolí už také nie sú aké boli moje kamošky. Vidím pred sebou prázdnotu v ktorej už nič nie je. Ja takto nedokážem žiť. Mojim cieľom je mať lásku a ta ma má poháňať k úspechom, no bez nej to nedokážem. Cítim sa ako duch blúdiaci po púšti ktorý blúdi celú večnosť a stále v kruhu.
Už nevládzem.. neviem čo mám robiť.. Prosím poradte lebo už fakt nič nedokážem.. :( Ďakuejm za venovanie vášho času.
Alastor
 
Príspevky: 2
Založený: Po Mar 30, 2015 11:48 pm

Re: Už nevládzem byť sám

Odoslaťod Argo » Ut Mar 31, 2015 9:39 pm

Nazdar Astor. Budem stručný: ak chceš, tak navštív stránku www.akozbalit.sk Je to projekt Miša Kopeckého a tam nájdeš odpoveď na to, prečo sa ti doteraz zo ženami nedarilo, aj ako to prekonať. Mám známeho, ktorý bol sám ver mi že oveľa dlhšie ako ty, ale vďaka tejto stránke má konečne priateľku. Minulý týždeň sme to boli osláviť - že on si konečne vo svojich 34 (!) rokoch môže povedať, že je zadaný... Tak hlavu hore, odhoď predsudky a nechaj si veľa, veľa priestoru pre nové pohľady na veci ohľadom vzťahov/žien, lebo na tej stránke ťa čaká zopár prekvapení :evil: .
Argo
 
Príspevky: 8
Založený: Ut Okt 29, 2013 11:57 am

Re: Už nevládzem byť sám

Odoslaťod Alastor » Št Apr 02, 2015 10:14 am

Tu stránku poznám no nečítal som všetko len niektoré články. Je super že si niekto dal tú námahu a vytvoril tento web. Skúsim si to prečítať viac ale momentálne nato nemám čas kvôli škole, možno vo voľnom čase. Ale najprv než sa pokúsim zmeniť musím nabrať sily, lebo sa cítim z toho posledneho sklamania veľmi slabý a už nevládzem ani poriadne komunikovať s dievčatami tak ako predtým. Proste som unavený už z toho a ked sa to nezlepší asi budem musieť vyhľadať psychológa. Neviem.
Ale diki moc za túto radu, snád mi ten web pomôže :)
Alastor
 
Príspevky: 2
Založený: Po Mar 30, 2015 11:48 pm

Re: Už nevládzem byť sám

Odoslaťod Argo » Št Apr 02, 2015 11:29 am

Myslím, že na to ideš dobre. Ak teraz nemáš šťavu, bude najlepšie sa trocha vydýchať. Ten kamoš, ktorého som minule spomínal, to spravil rovnako - a vyplatilo sa. Dal si pauzu, potom si naštudoval toho Kopeckého, a následne to skúšal v praxi. No a za nejaký čas slávil úspech.

Mne sa na Kopeckom veľmi páči jeho koncepcia „buď najprv šťastný nezadaný“. Ak si spokojný sám zo sebou, máš sa rád taký aký si, a nie si (tým pádom) tak závislí na ženách, si viac v pohode a pre ženy atraktívnejší. Máš tak väčšiu šancu na úspech. Ale celý tento koncept má lepšie spracované on, ja ho tu len „reprodukujem“. Takže lepšie, ak si to pozrieš tam. Veľa zdaru.
Argo
 
Príspevky: 8
Založený: Ut Okt 29, 2013 11:57 am

Re: Už nevládzem byť sám

Odoslaťod Zinka » Po Nov 30, 2015 9:44 pm

Uz mas priatelku?

Citaj kniku- najrv sam potom spolu. Partner ti nevyriesi problemy so samotou. Ale nechapem tomu ako ze si sam. Ved nemas rodicov, surodencov, tety, bratrancov, sesternice? Ako sam?

Na partnera sa netreba vesat, ze ked bude tak ho zadusis laskou, vela ludi netrpi chorobnou osamelostou. Ak mas s toho uzkosti- je to uz chorobne. Terapiu potrebujes. Ale nezda sa mi ze si sam, najprv vyrevujes ze si sam, bo ostatni maju niekoho a na druhej strane pises ze chodis do baru s kamosmi.

To bude zavist a ziarlivost. Moj ujo ma 45 a nestretol vhodnu partnerku. Hladat je vec sebavedomia ktore si namyslas ze nemas. Skus terapeuta- ukaze ti aky si nesebavedomi, lebo sa nemas rad. Nie je to preto ze si skaredy ze nemas babu. V bare najdes len baby co chcu viac. Vzhlad a sarm. Su to sebavedome baby. Skus sa zastavit a najst rovnovahu. Venovat sa len sebe. Priroda a ty, sam, skus komunity kde chodi mladez. Poznam dievca co dobrovolne pomahala organizacii pocas studia a tam stretla novych ludi aj tersjsieho manzela. Si kriticky. Hladas povrchny zenu v bare? Dnes sa uz takto neda najst dievca. Ako ked zili babky a dedkovia a na tancovacke v dedine si vyhliadli tu svoju. Je velka konkurencia. Aj mne dopomohla nahoda. Sla som sama na koncert a tam som spoznala chalana, ale nepoznali sme sa, neklapalo to. On napriek vztahu mal svoj zivot, sukromie,pracu, priatelov a ja svojich. Su muzi co maju radi v manzelstve samotu. Vytratia sa na den prec. Su manzelstva kde muz je cele manzelstvo v zahranici. Co frfles a nevazis si co mas.
Zinka
 
Príspevky: 7
Založený: Po Nov 30, 2015 7:17 pm

Re: Už nevládzem byť sám

Odoslaťod Zinka » Po Nov 30, 2015 9:57 pm

Co mate s kopeckym.
tomu cloveku ktory ma skor chorobne problemy radite daco studovat?
sam zivot nas uci
Ja som casto chodila na rande cez internet so skaredymi, s hocikym co ma pozval, a samo to prislo.

Prestala som byt hanbliva. Zacala som seba samu spoznavat aka som. Ake mam chyby. Je to pre mna usmevne obdobie v terajsej dobe. Mala som vtedy 20. Uvedomila som si ze niektori s tych chalanov maju vecsie problemy ako ja. So zrakom. Pozerali na moje telo, ale vobec ma nepocuvali

Skusenost uci.

Zacala som si vazit ze som sama a ze tych ludi v zivote neuvidim, a ze je krasne mat caa pre seba. A ze naj je mat priatelov a nie partnerov ktori ma len zatazovali. Muzi nevedia co je empatia k druhemu partnerovi ani krok za krokom sa to nenaucili vo vecsine- nevedia sa kvoli partnerovi vzdat 50% svojho doterajsieho zivota.

Laska= ustupit s narokov, casu len pre seba, menit sa na muza o ktoreho sa zena potrebuje ako buduca matka musiet opriet aby sa nezblaznila byt 24 hodin s detmi.

Vztah dnes za vela nestoji. Radsej sam ako s niekym co mi odobera energiu.
Zinka
 
Príspevky: 7
Založený: Po Nov 30, 2015 7:17 pm


Naspäť na Opustenie a samota

cron