rozchod a buducnost

rozchod a buducnost

Odoslaťod Matobabetak » St Nov 06, 2013 7:30 pm

zdravim, rad by som poznal aj nazor niekoho ineho
boli sme s parnerkou 1,5 roka, vsetko zacalo paradne, ale tak pred polrokom sa zacali nedorozumenia, nie hadky ale proste sa zacala na mna stazovat cez facebook (piseme si tam vela) ze som egoista, myslim len na seba a pod.
a potom zase nic vsetko ako keby bolo v poriadku, boli sme spolu na vikende v tatrach a tam som jej naznacil ze by som si ju zobral, o tyzden mi povedala ze sa so mnou rozchadza. ale nie ze by nadavala alebo nezdvihala potom telefon.
bol som jej prvy partner v posteli, nemali sme problem experimentovat, po vyletoch chodili sme ale obcas povedala ze som lenivy ze sa mi nikam nechce ist. po tyzdny po rozchode sa vyspala s niekym a povedala ze urobila nieco zle, potom z nej vyliezlo ze kvoli tomu ze chcela vediet ake to je s inym a ci to dokaze, nechapem preco to urobila ked ja sa nemozem ani na zoznamku pozriet. ale mrzi ju to a lutuje to, no ja som jej hned povedal ze jej odpustam, nevie co si ma o tom mysliet a ze chce cas. chcel by som zacat odzdnova a viem ze mam chyby ktore musim odstranit.
je realna sanca ze sa vrati ? ako sa mam zachovat, ani ju nekontaktovat alebo postupne sa zblizovat ?
Matobabetak
 
Príspevky: 2
Založený: St Nov 06, 2013 7:24 pm

Re: rozchod a buducnost

Odoslaťod Matobabetak » St Nov 06, 2013 7:32 pm

este dodam ze nejaky vplyv ma na nu aj matka, nema doma sukromie, vela pracuje a za malo penazi a bolo este aj chora ked mi to povedala. zda sa mi ze to zacalo ked som jej zacal o svatbe a spolocnom byvani hovorit.
Matobabetak
 
Príspevky: 2
Založený: St Nov 06, 2013 7:24 pm


Naspäť na Opustenie a samota

cron