Samota, neschopnosť fungovať

Samota, neschopnosť fungovať

Odoslaťod macate23 » Pi Sep 19, 2014 12:17 pm

Dobrý deň

Mam 23rokov a byvam sam v 2izbovom byte v Prahe. Pochadzam zo slovenska a pracujem tu asi 3mesiace. U nas na slovenku aspon v meste v ktorom byvam nieje velmi vela pracovnych pozicii a tak som bral moznost ktora sa mi naskytla. Ja som tu uz bol raz tak na mesiac ale potom som odisiel lebo som si povedal ze u nas najdem pracu a velmi mi chybali moji blizki. Teraz sa odohrava to iste, proste ja tu nechcem byt a neustale som v strese a nemozem poriadne ani spat, pretoze ta samota a vsetko okolo ma ubija. Jedine co ma tu drzi je fakt, je u nas by som si asi pracu nenasiel, respektiva bojim sa prist naspat domov s tym ze nebudem mat pracu. Nedokazem si tu najst kamaratov, lebo kaslem nato aby som si ich nasiel pretoze sa tu necitim dobre. Fakt neviem co mam robit a som uz s nervami v koncoch, ci sa vratit alebo nie, ale viem ze pod takym stresom a nepokojom to psychicky uz dlho nezvladnem, prosim poradte mi co mam robit, ja som uz zufaly.
macate23
 
Príspevky: 1
Založený: Pi Sep 19, 2014 12:02 pm

Re: Samota, neschopnosť fungovať

Odoslaťod kasper » Ut Mar 03, 2015 1:32 am

a bavi ta tvoja praca? lebo ak nie rozhodne by som s nou skoncil....na nejaky cas sa vratis domov....oddychnes si popremylas co dalej...ak mas rad svoju pracu vybral by som si aspon tyzden dovelenky isiel domov postretaval kamosov bol s rodinou
kasper
 
Príspevky: 40
Založený: Ne Feb 23, 2014 11:03 pm

Re: Samota, neschopnosť fungovať

Odoslaťod panpulon » Št Apr 05, 2018 12:35 pm

Skus to prekusnut a najst si kamratov napriklad v praci, tak ta bude aj robota bavit. Ked vybehnes snimi par krat von a budes si snimi rozumiet zachvilu sa ti ani nebude chciet ist domov. Skratka to musis prekonat je to to iste ako ked ide decko na Vysoku skolu a zrazu ma byvat 5 rokov na intraku 500 km od domu. Tiez su zo zaciatku vystresovane ale zviknu si. to je zivot. Mozes skusit hladat ja na internete su rozne stranky, fora sak je 21 storocie. Alebo sa tam v Prahe prihlas na nejaky kurz nieco co ta bavi alebo by ta mohlo bavit, lahsie sa hladaju kamarati ked mate aspon spolocne hobby. :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
panpulon
 
Príspevky: 6
Založený: Št Mar 29, 2018 12:40 pm

Re: Samota, neschopnosť fungovať

Odoslaťod MarLiv » Po Jún 04, 2018 9:04 pm

Ja ťa úplne chápem hoci som dievča mala som rovnaký problém keď som žila v Bratislave.Odišla som z malého mesta do veľkého a tiež to bolo pre mňa ťažké zvyknúť si a dokonca som po prvom mesiaci aj pochorela,že to bolo kvôli tomu smogu čo tam je a organizmus si musel zvyknúť. Tiež som nemala veľa kamarátov iba zopár kolegov z práce a jedného najlepšieho kamaráta,ale on bohužiaľ zomrel v Bratislave a ja som ostala sama :| ale nebudem písať o sebe vrátime sa k tebe. Podľa mňa aj keby si odišiel naspäť domov tvoj problém bude rovnaký. Treba sa stretávať s ľuďmi,lebo potom sa človek do seba uzavrie.Nemusíš mať xxx kamarátov,ale stačí aj jeden dobrý kamoš/kamoška. Napísal si,že kašleš nato spoznávať alebo stretávať sa s ľuďmi a podľa mňa klameš sám seba,lebo chyba je v tom,že si nenašiel tých správnych kamarátov.
MarLiv
 
Príspevky: 3
Založený: Po Jún 04, 2018 8:01 pm


Naspäť na Opustenie a samota

cron