SENIORKA....

SENIORKA....

Odoslaťod Nostradamus » Pi Jún 15, 2012 3:15 pm

Nikdy som sa nenazdala, že i ja v mojom veku/60r/,on /64r/, by som mala odvahu písať otvorene o svojich 40r. dlhých problémoch, v manželstve.
Ale ako skrátiť do pár viet 40rokov s mužom, ktorý bol len inventárom rodiny.Stále som sa po každej stránke príkladne starla o svoje 3 deti, aby z nich vyrástli čestní, a pracovití, vzdelaní ludia... Málo sa zaujímal, čo sa u nás deje,.Dať mu tachometer na chrbát , to by boli tisícky km nabehaných kade-tade... a do teraz neviem kde. Ale vtedy som to tak nevnímala, bola robota, domácnosť, deti...Roky ušli , a ja som sa ocitla sama, ako na opustenom ostrove, bez ludí.... Máme 3 dospelé deti ,4 vnúčatá... Sme na dôchodku, ale on ešte i robí... A tam je kameň úrazu. Môj dôchodok sa z daleka nevyrovná jeho+výplate... je to vyše 1200 eur... :evil: No, a čo sa stalo? Doslova si "KÚPIL" naše deti.... mal i rôzne sporenia... a to viete, za 40r. práce sa mu toho na účte nazbieralo!!! Zrazu mama neexistovala, všetci sa mi otočili chrbtom, nekomunikujú somnou ,nezavolajú,ked som mala 60-ku, nik mi neposlal ani len SMS ... Ked mal on 60-ku bola to ako malá svadba, kde som nebola samozrejme ani pozvaná!A to som na dôchodku už 4 r. Doslova si ich kúpil... Dostávajú vysoké finančné "výpomoci" i ked sa deti majú nadštandardne dobre, i bez jeho eur... Ja to nechápem, ako mohli zaprieť kôli peniazom vlastnú matku. Neviem sa stále s tým zmieriť... Riešila som stres jedením, no a to viete, po klimakteriu, i zdravá žena má čo robiť , aby nepribrala.Od bolesti klbov a klien väčšinou len preležím od bolesti, a to mu ešte nehráva do kariet, že má istotu, že sa nikde nečakane neobjavím, i ked behá autom... :evil:
No a to ešte zhoršilo moju sitáciu... Padali urážky, ponižovanie,nadávky, doslova, ako by som mala mor!Ked som si pýtala, peniaze, abys om mohla vyžiť, povedal"čo zdochneš pod mostom nedám ti ani halier"Rúcal sa mi celý svet...Požiadala som súd o výživné nanerozved. manželku... Súd mi samozrejme vyhovel, no a to bolo ešte peklo, že čo som si to dovolila!!!Jemu zákon o rodine nehovorí nič...Len ženy , chlast, flákanie.... CHradlo mi od stresu i zdravie, Ischemická choroba srdca, vysoký TK, bolesti klbov, kolien... Ale pomoci som sa od nikoho nedočkala. Pridal sa k synovej rodine, sú stále spolu a tak my vlastne žijeme oddelene 20r. sem sa chodí/do kuchyne/ iba vyspať, a hned ráno letí zase nevedno kde.... Ešte šťastie, že je 1/2 bytu moja , inak že by ma už dávno vyhodil...A ja nechápem prečo?Drela som na nich, vtedy som bola pre každého dobrá... Tak teda starobu som si takto nepredstavovala...A divím sa deťom... Toto som z nich vychovala, aby si zapreli na staré kolená mamu, a to sme v jednom meste?.Poviete si ROZVOD...2kr som podala, aj stiahla... A kde by som odišla? A z čoho by som žila?Kto sa bude o mňa starať, ked zalahnem s tými klbami... suseda mi robí sem-tam nákup,čo od bolesti neprejdem ani o ul. dalej, kde sú
potraviny...Skutočne je to len živorenie zo dňa na deň, a čakanie na smrť,ked ma najdu asi iba kôli"smradu" prepáčte tú morbidnosť! .Ale nie je to tak? Teraz sú na chalupe grilujú,radujú sa z otcových peňazí, ale nikoho nenapadne , že ako sa cítim ja....Ale najhoršie je, že neviem, ako dalej so svojim životom!!!Musím sa poradiť s obv. Dr. ona pozná moju sit., že ako dalej... :roll: Bola by som rada, keby mi odpísal, aspoň 1 dobrá duša a napísal mi svoj názar...Dakujem vám za váš čas, pri čítaní mojich riadkov, vela šťastia... ;)
Nostradamus
 
Príspevky: 1
Založený: Pi Jún 15, 2012 2:12 pm

Re: SENIORKA....

Odoslaťod lienkak22 » Ut Jún 26, 2012 6:02 pm

Az mi bolo do placu, ked som to citala. Musim ale povedat to iste, co hovorite Vy. On si ich jednoducho kupil. Je mi luto, v akej ste situacii, musi to byt hrozne nikoho nemat. Verim, ze Vase deti sa uvedomia, ze cely zivot ste sa Vy o ne starala. Zk maju zdravy rozuma usudok, dojde im, co ma aku hodnotu a myslim, ze Vy ste z nich nevychovali majetnickych. Neopustajte sa, prosim, najdite si nejaku priatelku, s ktorou si navzajom poplacete. Ak nie rodina, pomoze aj butlava vrba. Hlavne nezosravajte sama. Drzim Vam paste, drzte sa.
lienkak22
 
Príspevky: 3
Založený: Ut Jún 26, 2012 4:56 pm

Re: SENIORKA....

Odoslaťod Anna Melušová » St Dec 05, 2012 2:56 pm

ahojte - nuž čo sa stalo, už sa neodstane, deti sa nezmenia, muž vám ostane , situácia je taká aká je, nič si nenahovárajme. Ja by som radila, dať si zdravie do poriadku, kolená a klby sú hrozné, aj ja ich mám. Začnite s detox kúrami horkými čajmi, vyčistite si telo od jedov a začnite pomaly cvičit, každý deň desať minút a to urobí zázraky, rozhýbe vás, trochu schudnete a budete pohyblivejšia, ja viem že by bolo pekné - ľutovať - ale len vy sama si môžete pomôcť, ved vidíte že muž nechce a deti tiež nechcú. Nikomu nič nehovorte, a začnite sa o seba starať, večerajte len menej, cvičte usilovne, aj na posteli sa dá, nebojte sa - na ja r už vyjdete von, aj ked o palici, a s novou témou - spolieham sa na seba!!!! Nemusíte byť závislá či sa vám vysmieva muž !! sama budte kráľovná - nech vám z ávidí a nie vás ľutuje. Bude to práca na sebe, nevadí - roky prešli ale nejaké sú aj pred vami ešte - ked budete na jar chodiť, aj ked o palici, môžte chodiť na krátke prechádzky - doobeda trochu, a aj poobede trochu, obzerajte aký iný svet je vonku, porozprávajte sa so susedami pred domom, neľutujte sa , nesťažujte, a verte - všetko bude dobré a všetko sa zlepší.
Anna Melušová
 
Príspevky: 2
Založený: St Dec 05, 2012 2:19 pm

Re: SENIORKA....

Odoslaťod Michaela123456 » Ut Apr 02, 2013 11:20 pm

Dobrý deň. Som ešte veľmi mladá, študentka. Neviem sa vžiť do vašej situácie, ale chcem Vám povedať, že sa ma veľmi dotkol Váš príbeh. Prinútilo ma to zamyslieť sa aj nad sebou, či sa k mojim starým rodičom správam dostatočne starostlivo. My mladí máme plno povinností a chuť žiť, baviť sa...taktiež sa väčšinou sústredíme iba na seba a na svoje potreby :( Myslím, že niečo podobné sa stalo i Vaším deťom. Je to však od nich naozaj sebecké!
Chcem sa Vám poďakovať za otvorenie očí a dúfam, že Váš život bude tiež lepší. Ste výnimočná a inteligentná žena, to vidím na prvý pohľad z Vášho rozprávania :) Určite si zaslúžite lepší život a dúfam, že ho aj dostanete. Budem Vám držať palce a ešte raz ďakujem.
Michaela123456
 
Príspevky: 4
Založený: Ut Apr 02, 2013 3:23 pm


Naspäť na Opustenie a samota

cron