Che ho aj kamarátka

Che ho aj kamarátka

Odoslaťod AVAme » Pi Jan 02, 2015 11:55 pm

Zamilovala som sa do muža, ktorého chce aj kamarátka. On ma tiež miluje, začala som si sním. Neviem kde som vtedy mala rozum, stále som si opakovala aby sa nezamiloval, my sme boli najprv najlepší kamaráti a potom sa to stalo. Nemala som v pláne sa zamilovať, ani začať si s niekym o kom viem že ho chce blízka osoba. 11 mesiacov ho milujem, pred 4 som to sním definitívne ukončila, no samozrejme bolo viac rozchodov, pretože ja som si uvedomovala že robím veľkú chybu. ALe vždy sme dali dokopy, skrývali sme sa, klamali, robili všetko preto aby nikto neprišiel nato že niečo je medzi nami. V živote som nikoho tak nemilovala, ani on. Stále mi chýba, chcem byť sním.

Rozmýšľam či som urobila správnu vec, že som sa ho vzdala- osoby ktorá chce bojovať, nechce sa ma vzdať, milovať ma miluje neskutočne.. Som stratená bez neho, nevydržím ani sekundu. Neviem čo mám robiť.

Potrebujem poradiť, Kamarátka alebo On ?

( viem že on je práve to čom hľadala, moje šťastie.. nikoho nebudem tak milovať ako jeho) viem že sa mi toto raz vráti , kamarátka sa to raz dozvie a ja si to budem celý život vyčítať a nenávidieť sa.. ale nenávidieť sa a vyčítať si budem aj to, že muž ktoré bolo moje všetko bude mať raz po boku inú ženu.

Ďakujem za všetky odpovede a rady, vážne potrebujem všetky možné rady
AVAme
 
Príspevky: 2
Založený: Pi Jan 02, 2015 11:05 pm

Re: Che ho aj kamarátka

Odoslaťod Vopo14 » Pi Jan 23, 2015 12:13 am

Nechápem nad čím ešte rozmýšľaš. Kamarátka ti je prednejšia ako muž s ktorým vidíš budúcnosť a milujete sa? Sranduješ? :D :D Tam nieje nad čím rozmýšľať. Či radšej nech ho má kamarátka a keď sa stretnete bude na seba pozerať a tváriť sa, že takto je to najlepšie? Stále som nepochopil nad čím rozmýšľaš... :shock:
Ľudia pozerajú, ale nevidia!
Rozmýšlajú, ale nemyslia!
Chcú žiť, ale umierajú!
Ľ.V.
Vopo14
 
Príspevky: 31
Založený: So Mar 15, 2014 1:39 pm
Bydlisko: Trnava

Re: Che ho aj kamarátka

Odoslaťod AVAme » Pi Jan 23, 2015 8:07 pm

Tak to je pravda, ale ja mu neviem čo povedať. Vždy keď som rozhodnutá, že sním budem stále ma niečo zastaví. On má teraz údajne nejakú inú, mne hovorí že ja neviem o čo ide ale každému naokolo hovorí že má inú. Neviem čo si mám myslieť, ale on to už vzal asi z tej stránky, že to nemá význam. Chce možno zabudnúť na mňa, ale nemá dôvod prečo mi klamať.. mohol mi kľudne povedať pravdu.. Časom sa stým zmierím, ale trápi ma to, pretože sama si zato môžem.
Ja už stým teraz nič nespravím
AVAme
 
Príspevky: 2
Založený: Pi Jan 02, 2015 11:05 pm


Naspäť na Partnerská kríza