Intímny problém

Intímny problém

Odoslaťod Sandra » Ut Mar 27, 2012 8:43 pm

Dobrý deň.
Mám 20 rokov a môj partner 22. Obidvaja sme pred naším vzťahom mali sexuálnych partnerov. No všimla som si, že môj partner má problém. Hanbí sa ma. Za svetla si predo mnou boxerky nevyzlečie. Vždy musí byť tma. Aj pri sexe..A to sme spolu dva aj pol roka. Ja sa ho nehanbím. On si aj priznal svoju hanblivosť. Ževraj je to kvôli ochlpeniu. Ale ja som mu x krát povedala že mne to vôbec neprekáža... lenže jemu to je predo mnou blbé. Myslím že vtom je iný dôvod, o ktorom mi nechce povedať. Prosím vás mohli by ste mi poradiť? Čo myslíte.. čo mu prekáža?
Sandra
 
Príspevky: 4
Založený: Po Feb 06, 2012 10:38 am

Re: Intímny problém

Odoslaťod fyzik » Pi Mar 30, 2012 6:40 pm

Mila Sandra,

zacnime pekne po poriadku. vies, co je predohra? tak si ju v noci vyskusaj a poriadne mu to tam prelasuj rukami aj je ok, potom je to pohoda, nic neskryva, len ma nejaky psychycky problem, co sa da riesit.

Ak sa vyhovara na ochlpenie, tak nech si zajde pri holeni toho paperia na brade aj medzi nohy, kludne mu s tym mozes pomoct... ak bude chciet. ale na to musi byt zapalene svetlo.

uprimne, neviem si predstavit, preco by sa chlap mal pred zenou hambit, ked s nou spava... ak mysli seriozne to ochlpenie, masinka to spravi.

dalsia moznost je mu obcas rukou zasmatrat v rozkroku, ked ste sami, alebo pod stolom... to mas dalsiu moznost zistit, co sa deje.

urcite napis, ako si dopadla..

F.
fyzik
 
Príspevky: 55
Založený: So Nov 26, 2011 11:59 pm

Re: Intímny problém

Odoslaťod Sandra » Ne Aug 12, 2012 10:13 pm

Dobrý deň, no začnem na rovinu. Môj priateľ sa ma stále hanbí. A stále mávame čím ďalej tým menej často sex. Včera sa zdalo že sme mali obaja chuť.. No bláznili sme sa a nejak ma moc pohryzol do pleca. Dosť to bolelo. Ale on ma potom znova odmietol. Povedal že sa na seba hnevá keď mi tak ublížil. Strašne ma to trápi. Povedal mi že si nemám nič namýšlať. Ale ja si naozaj neviem predstaviť aký dôvod to môže byť. Milujeme sa nadovšetko. Ale náš imtívny život nejak prestáva fungovať.
Prosím Vás o radu.
Sandra
 
Príspevky: 4
Založený: Po Feb 06, 2012 10:38 am


Naspäť na Partnerská kríza

cron