Už nevladzem dalej

Už nevladzem dalej

Odoslaťod Lucinkka » So Apr 06, 2013 5:33 pm

Neviem ani kde mam skôr začať ale asi tým,že všetko bolo s mojím manželom na začiatku super skoro ako z rozprávky ale začali v rodinne problémy,manžel je bez prace doma nezamestnaný a mame 2 male deti,takže som na MD,cely deň som s deťmi sama,lebo manžel ma stále niečo na robote u svokrovcov,len nebiť s nami,chodí stále skoro každý deň k svokrovcom upratovať dvor,zahradu atd...a toto je každy den tam ma čo robiť,a ked príde domov od rana čo som ho nevidela a slušne sa ho opytat,že prečo tam skoro každy den chodí,ked mi mame sami kopu roboty okolo domu,tak vybuchne a začne kričať po mne,že on nebude počuvať moje prije...e reči a že on sa ma nemusí pytať či tam môže ísť alebo či si mam odo mna pytat povolenie :( Ja už nevladzem dalej,len sa hadame,lebo ja som skoro cely den sama s tymi detmi a už mam z toho až depresie,a on ma nevie pochopiť,že Ja chcem aj aby bol s nami,ked už je nezamestnany a nielen okolo svokrovcov chodiť.Ja sa so svokrovcami a manželovími surodencami nerozpravam,lebo ma neznašaju a nemaju radi,takže tam vôbec s detmi nechodím radšej...už sa mi ani nekedy nechce žiť,lebo si tu pripadam ako keby ma tu nikto nechce,už som rozmyšlala,že to ukončím samovraždou,lebo naozaj nevladzem,lebo manžel je ku mne stale chladní a Ja som typ človeka velmi citliveho a stale potrebujem,aby mi niekto daval na javo,že ma lubi a zaleži mu na mne,ale ON je presný opak toho všetkeho ale pritom na začiatku to bolo všetko uplne inak,aj sa inak spraval.Ja stale napriek tomu chodím za ním,prosím ho aby ma polubil a zobral do naručia,pytam sa ho či ma lubi atd...Samozrejme odvrkne,,ale ved ano,, len,aby som mu dala pokoj :( :( :( :( cítim hrozný smutok a bolesť v srdci,nechce sa mi ani žiť,stale sa mi chce plakať,aj teraz som si poplakala :( :( :( čo mam robiť???
Lucinkka
 
Príspevky: 1
Založený: So Apr 06, 2013 4:56 pm

Re: Už nevladzem dalej

Odoslaťod Blue_eyed_merry » Pi Apr 19, 2013 10:54 pm

Keďže máš dve deti, obráť svoju lásku k nim. Oni ti ju určite vrátia, aj keď v troška inej forme (ja viem oni občas neposlúchajú a papulujú, doma mám 3ročnú neter :-) ). Ten tvoj manžel sa mi nezdá, on má asi inú, keď je preč celý deň a ni si ťa nevšimne - v tomto sa chlapi dokážu odhaliť. Alebo robí dáke "nekalé" veci napr. s autičkármi, s mafiou. Nechcem ti tu kaziť živoť, ani ti pridávať na depresii, pretože ťa nepoznám. Snažím sa nájsť logické riešenie. Ja sa tu snažím poradiť, ako môžem, avšak na moje príspevky mi pomaly nikto neodpovie - len si to všetci čítajú. No z čítania človek nič nemá! Ešte niečo ti teda poradím - keď máš také hlboké depresie, choď k psychiatrovi, ja viem dobre sa to píše, ale aj ja mám problémy a neviem ako ich mám riešiť, čím budem dlhšie čakať, tak ja mám tiež pocit, že skončím na psychiatrickom oddelení. A prosím ťa, už sa nesamovraždi! Kto sa potom postará o deti? chudatká ostanú samé, myslim, že tvoj manžel ich odvrhne a skočia v deckom domove alebo čo... Žačni u toho psychologa/psychiatra. Potom to už bude o troška lepšie.
ak nejaká práca - http://www.pracanadoma.weblahko.sk/ vyskúšaj toto, ak nebudeš spokojná, tak ti vrátia peniaze. tie, čo to majú na starosti, sú tiež na materskej.
pekný deň
Blue_eyed_merry
 
Príspevky: 15
Založený: St Aug 01, 2012 8:46 pm

Re: Už nevladzem dalej

Odoslaťod libuska532 » So Júl 20, 2013 2:18 pm

Dobrý deň,neviem ako mám začať s mojím problemom a neviem čo mam robiť len vy mi možete poradit lebo len vám sa možem zdvoveriť.Mam 25 rokov a manžel ma 26rokov .Žijeme spolu 5rokov zo začiatku bolo všetko fajn ale po čase sa to zmenilo už neni nič jak byvalo a ja sa kvoli tomu velmi trapim.Raz pred rokom a to som bola tehotna ma manžel podviedol ale nič sa medzi nimi nestalo len to bol jeden bosk a to nevča nechcelo a mi to povedalo v ten deň sa mi cely svet zdrutil už som nechcela ani žit.Nechcela som aby namňa položil čo i len ruku bolo mi to hnusne a už som snim nechcela byť ani minutu ale na druhej strane ma to trapilo lebo ho strašne milujem .On ma začal od prosovať aby som mu to odpustila že bol hlupy čo spravil že sa to už nestane bol schopny mi prinesť aj modre zneba každu minutu ma hladkal boskaval nepohol sa odomňa ani na krok .Povedala som mu že odpusiť sa to da ale zabudnuť nigdy a dodnes ma to trapi.A teraz som sa dozvedela že to nebolo prvy krat ale druhy krat čo ma podviedol ale ja som to v kutiku srdca citila ale nebola som si tym ista pokym som si to sama nezistila a mala som pravdu podviedol ma a aj ked som mu povedala že o tom viem nechcel si to priznať ešte sa somnou hadal aby som mu dala pokoj že to neni pravda a že su to len moje predstavi .Potom som napisala tej s ktorou ma podviedol a ona sama sa priznala a všetko mi opisala že ako sa to stalo ale keď som sňou pisala moje srdce pukalo od žialu . A ešte mi napisala že ona sa ho spytala že či ma ľubi a on povedal že on neni zviknuty iba z jednou ale neviem isto že čo sa medzi nimi stalo ona povedala že sa len boskvaly a nič viac a že potom jej vyvolaval a že zanou chodieval ale ona už snim nigde neišla. Och Bože neviem čo mam robiť ako zistit či ma ešte miluje alebo či kumne ešte niečo citi alebo je somnou len kvoli detom mame dve krasne deti a znašej rodiny nikto ani netuši že čo sa snami deje a ani nechcem aby sa to dozvedely nechcem ho ani startit ale neviem čo mam robit ani pri sexe to neni čo byvalo lebo aj keď to chcem alebo keď sa milujeme tak ja mam namysli ako ju boskaval a že kto vie čo snou robil ako ju opchytkaval a to ma najviac zraňuje. A ani on sa kumne nechova tak ako sa choval ked sa milujem ani sa neboskavame on len leži a chce aby som ho opchytkavala a ked uz je vzruseny tak sa somnou vispy a ked uz je povsetkom tak sa otoči a zaspi prosim vas poradte mi vy ste moja nadej čo robit aby som ho znovu vzrusovala aby som sa mu pacila aby ma znovu miloval nechcem ho startit nechcem mat znicenu rodinu prosim o radu a vopred Ďakujem.
libuska532
 
Príspevky: 1
Založený: So Júl 20, 2013 1:29 pm


Naspäť na Partnerská kríza

cron