Oplati sa snazit o zivotne stastie dalej?

Oplati sa snazit o zivotne stastie dalej?

Odoslaťod Bohus99 » Po Jan 21, 2013 5:31 pm

Dobry den. Som s priatelkou 5,5 roka, doteraz som mal pocit ze sme najstastnejsi par, kazdy den sme si vraveli ako sa lubime, vsetko klapalo. Bola to najzodpovednejsia, najmilsia a najviac rodinne zalozena osobka, aku som si vedel predstavit. Tohto roku som ju chcel poziadat o ruku. Az zrazu zacala chodit castejsie von, stale bezo mna, stale hladala rozne vyhovorky, chodla domov nadranom a mala vypite, alebo prespavala kde prislo. Az ked som po niekolkych tyzdnoch hadok, a vyhrazani sa koncom chcel, nech mi konecne povie pravdu, tak ani neviem ako, ale vyslo z nej, ze sa zalubila do niekoho ineho, a ze mna uz dlhsie nelubila, len mala rada, aj ked si myslela ze ma stale lubi, ak stretla noveho pochopila ze nie. Podotykam, ze doma bolo vsetko v poriadku, neboli hadky, financne problemy (mala vsetko co si len zaziadala), nic negativne. Mozno len miestami som mal malo casu a obcas som prisiel podrazdeny z prace (ak som tam bol 12 a viac hodin). Ale to som jej hned vysvetlil. Po tomto zisteni, ze ma ineho, chcela "pauzu na rozmyslenie co vlastne chce", no ja som silou mocou chcel aby ostala byvat u mna a skusili to dalej Nepomohlo, stale rovnaky scenar. Az raz, asi po dalsich 2 tyzdnoch prisla domov a povedala mi, ze si vybrala mna, ze zistila zavazne fakty o terajsom (pijan, nezodpovedny otec - rozvedeny, nevie hospodarit, flakac, ...) Ja som jej samozrejme odpustil, aj cely ten cas som jej dvoril, spraval sa tak, aby bola maximalne spokojna, aby zistila, ze ma ozaj doma vsetko co potrebuje. No po tcca 2 tyzdnoch ako mi povedala, ze sa rozhodla pre mna, ze to skusime dalej, a ze s nim to ukoncila sa zasa zacina chovat zvlastne a som si na 99% isty, ze sa s nim stretava dalej, aj ked tentokrat to uz taji a tvrdi, ze to s nim ukoncila. Stale som presvedceny, ze je to zena mojho zivota, stale s nou planujem spolocny zivot, a to co robi nieje ona, ale nejaka neznama pricina, spustac, ze sa takto o 180% zmenila. NEchape to nikto, ani jej kamosi, blizke kamaratky, jej rodina, nikto ju takuto nepoznal. A ja som uz v koncoch, nevladzem sa dalej trapit, nadej mi dava len to, ze som si isty, ze skor, ci neskor pochopi ze robi strasnu hlupost a doma ma vsetko co potrebuje. Stale byvame spolu, stale sa snzim robit pre nu vsetko, aby sa mala co najlepsie. Uz som si povedal aj, ze to necham tak, ze sa budem spravat odmerane, kvazi ako len spolubyvajucu a necham jej slobodu, lebo mozno na nu len prilis tlacim. Ale nedokazem to, v momente ked ju vidim som ochotny pre nu spravit vsetko. Mam to ukoncit, spalit vsetky mosty a odist niekam prec, alebo sa premoct, nechat ju nech sa vyblazni, netlacit na nu a cakat? Urcite by som ju nechcel stratit, nezvladol by som to psychicky, preto to palenie mostov, aj ked miestami ine riesenie nevidim...nevladzem uz, uz teraz mam navaly depresivnych a agresivnych stavov, co som nikdy v zivote nemal - povahovo som presny opak. Viem, ze univerzalna rada neexistuje, preto kazdy jeden nazor ma potesi. Dakujem. Bohus
Bohus99
 
Príspevky: 2
Založený: Po Jan 21, 2013 4:53 pm

Re: Oplati sa snazit o zivotne stastie dalej?

Odoslaťod Bohus99 » Po Jan 21, 2013 5:35 pm

Este by som dodal, ze obaja mame 33 rokov
Bohus99
 
Príspevky: 2
Založený: Po Jan 21, 2013 4:53 pm

Re: Oplati sa snazit o zivotne stastie dalej?

Odoslaťod lavender11 » Št Jan 31, 2013 12:24 pm

Ukončiť, spíliť všetky mosty, môj milý, byť silný a nedať so sebou manipulovať Bude to veľké utrpenie, skutočne veľké/momentálne sa v takomto očistci nachádzam aj ja/.

Po tom utrpení však príde vlna oslobodenia a konečne pochopíte kto ste, čo ste a budete mať radosť zo života .
Nechcete byť predsa do konca života byť handrou v rukách prelietavej a nezodpovednej osoby, ktorá si Vás vôbec neváži?

Na svete sú milióny krásnych, úžasných a dobrých žien, ktoré by Vás milovali, ale musíte dať o sebe vedieť. Skôr ak neskončíte svoju žalostnú situáciu sa to však nestane.

Musíte si začať vážiť sám seba. Ak si Vy nevážite sám seba, ako chcete aby si Vás vážila Vaša prelietavá partnerka. Nemá Vás za nič. Majte sa rád, nezabudnite , že po tomto, čo prežívate na Vás čaká niečo lepšie.

Preto to musíte ukončiť. A bez podmienok. nech plače, vyhráža sa, to je jedno. Musíte byť silný. Stojíte za to, aby Vás mal niekto naozaj rád.

Život nie je o večnom odpúšťaní, odpustiť sa má raz, aby človek nestratil dôstojnosť. Ozvite sa....
lavender11
 
Príspevky: 11
Založený: Št Jan 31, 2013 11:46 am


Naspäť na Partnerská kríza

cron