Riadi sa podľa pokynov jeho ex

Riadi sa podľa pokynov jeho ex

Odoslaťod xy810 » Št Feb 20, 2014 6:29 pm

Môj priateľ sa nemohol stretávať s deťmi 2 roky , nakoľko jeho ex s nimi odišla mimo SR - do zahraničia. Celú dobu sme pátrali spoločne kde deti môžu byť , dokonca aj súdnou cestou . Bola som celý čas pri ňom , dodávala mu nádej a cítila s ním. Až prišiel deň D a sama jeho ex mu napísala , aby za deťmi prišiel do zahraničia ( cca 700 km) . Od jeho prvej návštevy sme ako cudzí ľudia , ktorý si nemajú čo povedať. Chodí tam v priemere raz za týždeň, najprv išiel na otočku potom na jeden deň , potom na víkend a teraz je na týždeň. !!!!!! Ževraj spáva na hotely a s deťmi je u jeho ex počas celých dní lebo sa hrajú / ja mám od neho zákaz ísť za deťmi , lebo by som musela byť sama na hotely !!! ( počas doby kedy oni chodia na prechádzky a nákupy .) Vyslovene oddiaľuje jeho deti odomňa , nakoľko si to ich matka nepraje . ( deti 10, 12 r. ma poznajú , bola som s nimi počas Vianoc - teda trávili čas u nás . Aj vtedy si deti zavrel do izby a izoloval ich na 90 % odomňa.
Stále mi tvrdí že chce žiť aj naďalej somnou ale ja už neviem ako sa k dannej situáci postaviť . Cítim sa ako veľká nula ....čo mám spraviť .... ďakujem za akúkoľvek Vašu radu .
xy810
 
Príspevky: 1
Založený: Št Feb 20, 2014 6:10 pm

Re: Riadi sa podľa pokynov jeho ex

Odoslaťod vierka » Ut Mar 11, 2014 2:50 pm

Ahoj,
myslím, že svoju bývalú manželku poslúcha a na slovo. Bojí sa jej a zároveň ju potrebuje. Je to matka jeho detí. Podľa všetkého je to veľmi vyhranená osoba, ktorá si vie vynútiť svoje.
Ak by si odišla, rýchlo zistíš či ťa partner chce alebo nie. Či s ním strácaš čas.
Ja si myslím, že strácaš.
Odsunul ťa nie na druhú, ale tretiu a x-tú koľaj. Pre deti, pre bývalú ženu, ktorá má dôvod, prečo jej bývalý muž teraz vyhovuje a s tebou "točí" na diaľku.
Nedaj sa im.
vierka
 
Príspevky: 3
Založený: Po Mar 03, 2014 7:45 pm

Re: Riadi sa podľa pokynov jeho ex

Odoslaťod Vopo14 » So Mar 15, 2014 10:03 pm

Mam pribl. taky isty nazor ako vierka, no ale ja osobne si nemyslim,ze ti hovori zakladnu pravdu. Spava na hoteli? :roll: Tazko ti dat radu jednym vypisanim dovodov co si kto mysli... to by bolo na X Y otazok a odpovedi. Mozme ti napisat 1000 nazorov kazdeho cloveka ani nemusi byt ani jeden dobry. Moze tam chodit tak casto lebo zacal k ex zasa nieco citit a ona k nemu. Od deti ta na vianoce izoloval aby sa nepreriekli atd... Nikto ti spravne nedokaze poradit ked nevie aky zivot ste viedli a aky vediete. A o domienky urcite nestojis ;)
Ľudia pozerajú, ale nevidia!
Rozmýšlajú, ale nemyslia!
Chcú žiť, ale umierajú!
Ľ.V.
Vopo14
 
Príspevky: 31
Založený: So Mar 15, 2014 1:39 pm
Bydlisko: Trnava


Naspäť na Partnerská kríza

cron