Rozhodnutý zomrieť

Rozhodnutý zomrieť

Odoslaťod Omaner » Ne Máj 24, 2020 10:10 am

Ahojte, náhodou som našiel toto fórum a tak skúsim šťastie.
Iba v skratke napíšem že na moje 40. narodeniny v roku 2017 som dostal od manželky darček v podobe rozvodu, nevery, nemanželského dieťaťa. Napriek tomu, že dovtedy som bol dosť citovo tvrdý človek, podnikateľ, energický, zvládajúci stres a tlak, dnes som z rozvodu človekom ktorý 2 roky a 8 mesiacov trpí hlbokým smútkom, depresiami a myšlienkami na samovraždu. Vlastne momentálne som už rozhodnutý, mám dátum, miesto, spôsob, v podstate aj prostriedky k činu. Mám vysporiadané takmer všetky veci ktoré som vysporiadať chcel, mám nachystané rozlúčkové listy takmer pre všetkých s ktorými sa chcem rozlúčiť.

Viem že môj stav nie je dobrý a viem že existuje psychológ antidepresíva a iná pomoc. K psychiatričke som chodil hneď ako som sa psychicky zrútil z rozpadu manželstva, bral som aj antidepresíva. Po 3 mesiacoch som ale liečbu ukončil pretože som pochopil že nič mi nevráti môj život, nič nepomôže zabudnúť na minulosť, nič nedá šancu napraviť chyby a už nikdy sa ku mne nevráti žena ktorú milujem a ani pes ktorý mi bol najlepším priateľom. Tak načo sa liečiť? A od ukončenia liečby sa môj stav iba zhoršil.

Píšem tu pretože nemám nikoho s kým by som sa mohol o svojich pocitoch rozprávať, nikto nechce počuť o myšlienkach na samovraždu. Občas som využil linku pomoci Ipčko. Nedostal som dar viery takže ani s bohom nemôžem hovoriť.

Ak by sa tu našiel niekto s podobnými myšlienkami, prípadne ak niekto prežil pokus o samovraždu a je ochotný sa so mnou podeliť o skúsenosť budem rád. Upozorňujem dopredu aby sa nikto nebál, že nemám záujem o návod ako sa zabiť.

Držím všetkým palce v boji s vlastnými démonmi.
Omaner
 
Príspevky: 4
Založený: Ne Máj 24, 2020 9:50 am

Re: Rozhodnutý zomrieť

Odoslaťod Zuzana 207 » Ut Dec 01, 2020 2:25 pm

Ahoj OMANER,
Ja som sa tu ocitla dnes a prečítala som si tvoju správu,je napísaná v máji tak neviem či to že odpisujem je ešte aktuálne...ja som si už tiež všetko naplánovala, môj deň je zajtra, tvoje písanie ohľadom plánovania odchodu z pozemského života je veľmi podobné tomu môjmu. Ešte sem chodíš? Ako sa cítiš dnes? Zmenil sa tvoj život, prišiel si na niečo zásadné prečo to neurobiť? Ja som odhodlaná lebo už ďalej nevládzem, vzdala som to po dlhom a namáhavom boji so životom.A by si sa chcel porozprávať som stále tu. Úprimne ma zaujíma tvoj príbeh, myšlienky a pocity. Tiež mám rovnaký názor že liečba je na nič. Tak ak chceš napíš mi na email: jazns1v.s@gmail.com. Ahoj, Zuzana
Zuzana 207
 
Príspevky: 1
Založený: Ut Dec 01, 2020 2:11 pm


Naspäť na Samovražda

cron