samovrazda S.O.S.

samovrazda S.O.S.

Odoslaťod vica » Po Feb 17, 2014 10:23 am

Dobrý den
nechce sa mi žiť, nem§m odvahu žiť medzi ľudmi, som skaredá, chudobná a priateľ sa som mnou chce rozísť. Myslím si že nepatrím do spoločenstva, m§m strach a počujem hlasi, avšak to sä hlasi mojho svedomia, ktorí hovoria mojim hlasom, neviem ako dalej. M§m strašne nízke sebavedomie. Minulý rok som mala nehodu, a teraz ešte mám jazvy na tvári. Raz som sa už pokäsila o samovradu, a teraz nad nou rozmýšlam znova. Prosím pomôžte, čo mi je?
vica
 
Príspevky: 1
Založený: Po Feb 17, 2014 10:12 am

Re: samovrazda S.O.S.

Odoslaťod horalka7778 » Pi Júl 17, 2015 11:12 am

Ahoj, ja mám podobný problém tiež nemám veľa penazí, ani nie som pekná vždy mám pocit že si každý zo mňa robí srandu...
pred rokom sme sa rozišli s priatelom ja som ho nikdy nedokazala brat ako svojho byvaleho, mala som ho naozaj velmi rada pretoze dal mojmu zivotu aspon na par rokov zmysel. Teraz ma druhu, je to tazke ked pomyslim ze teraz sa smeje s nou...no kazdy clovek ktory ti vstupi do zivota ta ma nieco naucit ci uz je to dobre alebo zle...
aj mna napadla myslienka samovrazdy no nemam odvahu nechat tu rodicov ktorym sa citim za lviazana boli tu vzdy ked som potrebovala, mam tu sestru a synovca ktory nastupuje do skolky...niekedy mam 100 kaslat na vsetko a odist no este asi nemam odvahu.Nemas ju ani ani ty pretoze ta tu nieco drzi este si xubata nenasla nasu adresu musime to nejak doklepat ked uz nie pre seba tak pre inych...ja som si vela krat povedala zeby dom darovala svoj xivot niekomu kto to potrebuje no nejde to :/ snad sa ti podati najst zmysel zivota - este tu asi mas odviest nejaku pracu ktoru nik nrurobi lepsie nez ty :) drzim palce :)
horalka7778
 
Príspevky: 3
Založený: Št Júl 16, 2015 11:59 am


Naspäť na Samovražda

cron