Priateľ ma ponižuje

Priateľ ma ponižuje

Odoslaťod Ala » So Dec 08, 2012 11:20 pm

Chcem sa poradiť ako mám reagovať na priateľa ked ma ponižuje , a neovláda sa myslím niekedy ani pred ľudmi napr.na plavárni. V dobrej chvíli som sa ho opýtala čo som pre Teba ? a on na to moja madraca ako by ma studený pot zalial.Vraj to povedal zo srandy....
Vyjadruje sa dosť vulgárne.Už na začiatku nášho chodenia ma nazval kolegyni v madarčine -prekladám jebačka ...
To je ešte nič ak sa mu nepáči môj názor,bol schopný ma vyhodiť z jeho auta aj s mojou malou dcérou,ktorá nie je jeho. žijem sama s mojou dcérkou on býva sám.Moji odičia už nežijú a súrodencov nechcem zaťahovať do problémov s ním.V minulosti to vyhrotilo až k môjmu pokusu o sebevraždu natoľko ma zrážal rečami,našťastie som sa vylízala no už takú hlúposť nikdy neurobím ja musím žiť pre moju dcéru ,ktorá ma ešte potrebuje.On má 4 dospelé deti z 2 nevydarených manželstiev. S priateľom chodíme spolu 4 roky,medzi tým hádky napr.za 2čižmy ,ktoré som si kúpila naraz za svoje peniaze narobil so mnou čatapatu,kým som neodpadla a zavolali mi rzp.Inak som na inv.dôchodku.Ja som preňho čert, diabol nevdačná ...tak ma aj nazýva ak sa mu niečo nepáči a zneisťuje moje sebavedomie.Platí mi isté šeky a úver a tým má moc nado mnou.Zneužíva svoje postavenie voči mne.čo mám robiť,naozaj neviem.Poradte mi prosím.Dakujem ,s pozdravom
Ala
 
Príspevky: 1
Založený: So Dec 08, 2012 10:49 pm

Re: Priateľ ma ponižuje

Odoslaťod Exkluzivna » Ne Dec 15, 2013 11:18 am

UTEKAJ OD NEHO!!! ŽENY BOLI PRIVEDENÉ NA SVET ABY BOLI UCTIEVANÉ A MILOVANÉ! Takí kokoti nemajú čo mať priatelky...ak chceš porozprávam Ti čo som ja zažila a nenechaj to zájsť až tam. Budeš sa z toho zbierať roky. Ale aspoň teraz pomáham iným ženám.
Exkluzivna
 
Príspevky: 6
Založený: Ne Dec 15, 2013 10:54 am

Re: Priateľ ma ponižuje

Odoslaťod ola » Št Feb 12, 2015 7:16 pm

Ala napísal:Platí mi isté šeky a úver a tým má moc nado mnou.Zneužíva svoje postavenie voči mne.čo mám robiť,naozaj neviem.


Čiže by si s ním nebola, ak by ti neplatil účty?
Neviem čo by si mala robiť ty, ale napíšem ti, čo by som urobila ja. Začala by som si ich platiť sama a jemu by som dala zbohom. :twisted:
ola
 
Príspevky: 5
Založený: Št Feb 12, 2015 6:29 pm
Bydlisko: Bratislava

Re: Priateľ ma ponižuje

Odoslaťod veroniqc31 » Št Dec 22, 2016 11:46 am

treba si to vykomunikovať. vzajomna ucta je potrebna, ak nie je tak to nie je zdravy vztah podla mna
Milujem kvalitnú kozmetiku a parfémy značky FM Group.
veroniqc31
 
Príspevky: 15
Založený: St Dec 07, 2016 5:59 pm


Naspäť na Sebavedomie

cron