Bez vzťahu a schíza

Bez vzťahu a schíza

Odoslaťod thomas » Ut Jan 07, 2014 7:19 pm

Ahojte

Mám dg. schizotyp, mám 21 a dlhodobo som bez frajerky lebo si ju neviem nájsť/správam sa nespoločensky.
Mám depresiu ale u seba cítim, že je to výsledok toho že som bez partnerky/(bez spoločnosti), ako keby sa mi nevylučoval nejaký poriadny hormón radosti.
Proste stále mám bolestivú depresiu a mám nutkanie nejakú babu hľadať, aj keď to jednoducho nejde. Tým že mám depresiu sa mi nechce ani venovať učeniu/práci a myslím na smutné veci.
Medikáciu beriem ale partnerský život mi chýba ako vákuum.

Neviete či sa to nejako dá riešiť ? Tabletkami ? S takou depresiou/prázdnotou sa nedá ani do obchodu ísť...

p.s. dúfam že to chápete a rozumne poradíte :)
thomas
 
Príspevky: 6
Založený: Ut Jan 07, 2014 6:53 pm

Re: Bez vzťahu a schíza

Odoslaťod Clemenzo » So Jan 11, 2014 12:26 pm

Ak je tvoja depresia zapríčinená poruchou spracovávania sérotonínu v mozgu-hormónu radosti tak potom je to jasné že bez liekov si nepomôžeš je to choroba ako každá iná.Sú ľudia čo majú úspech vo všetkých oblastiach a predsa majú depresívne epizódy.Myslím že toto nie je tvoj prípad lebo tvoj stav zrejme spôsobili vonkajšie okolnosti a robíš si z toho začarovaný kruh.
Z vlastnej skúsenosti ti môžem poradiť prestaň naháňať ženy.Tie totiž vycítia že niečo nie je ok a okamžite sa ocitneš s nálepkou úchyl, čudák, čiže ďalšie sklamanie a zatrpknutosť.Každý ma svojich problémov dosť a žiadna ti nebude robiť psychológa, to nikoho netrápi. Ja mám o dosť viac rokov ako ty a všetky ženy odo mňa ušli po dvoch troch rande a hodín čo som presedel na pokeci a všeljakých zoznamkách zbytočne mi už nikto nevráti.Takže ženy pusť z hlavy a začni sa venovať sebe a športuj nie je lepšie antidepresívum ako šport príp. začni niečo študovať.
Musíš sa dať dohromady, lebo ženy hľadajú v chlapovi oporu nie naopak!Môžeš skúsiť psychológa lenže na to treba veľa peňazí a výsledok je neistý. Čo má prísť príde ale nepríde to určite vtedy keď ich budeš naháňať tomu ver!
Clemenzo
 
Príspevky: 3
Založený: Ne Aug 29, 2010 9:35 am

Re: Bez vzťahu a schíza

Odoslaťod thomas » Ne Jan 12, 2014 5:40 pm

Vďaka :)
thomas
 
Príspevky: 6
Založený: Ut Jan 07, 2014 6:53 pm


Naspäť na Depresia a smútok