nemám dovod žiť

nemám dovod žiť

Odoslaťod katka13 » Pi Aug 10, 2012 11:53 am

Ja už neivem čo mám robiť. Bola som na prázdniny v rakusku počas mojho pobytu tam my zomrel psík. Vstále sa s toho vyrovnávam. Mám 13 rokov a ťažko sa zo všetkým vysporiadávam. teraz sa mi rozvádzajú rodičia a preto sa musíme prestahovať s mamou a sestrou do bytu . mama je psychicky na dne má slabu povahu velmi to na mna vplýva vstále vraví ot om ako nebudeme mať z čoho žit pretože má malý plat a nevie ako utiahne elu rodinu sestra je na vysokej ja idem do deviatej triedy a potom na strednu. Dokonca mi nechce dovolit ani psíka ktorého si chceme zosestrou kupit ona bola v tom čase tiež preč a starala so o neho mama zo strýkom. tomu ušiel a nejako sa už nenašiel. všetko je pre mna ťažké najťažšie je ked vidím mamu plakať a niekedy už nevládzem ani sa nadýchnut ani nemám tu chud žit život dalej. Ak má niekto podobný problém prosím pomožte mi .
katka13
 
Príspevky: 1
Založený: Pi Aug 10, 2012 11:47 am

Re: nemám dovod žiť

Odoslaťod L.T. » Po Aug 20, 2012 9:58 pm

Ahoj Katarína.
Problém ako ty som osobne nemal, no poznam viacero ludi ktorí týmto presli.
Na svoj utly vek od teba nemoze nikto ocakavat, ze vsetko znesies a vydzis...no musis sa o to pokusit. Urcite si musis uvedomit, ze tvoja mama je clovek, ktorý ma svoje slabe i silne stranky....momentálne ju vidis prechádzat dost tazkou dobou, to vsak neznamena, ze dobre casy uz nebudu. Neboj sa, zarucujem ti ze coskoro pride cas ked sa zasa budete smiat a budes sa citit lepsie.
Spomínala si sestru.....neviem aký mate vztah no skus s nou o tejto teme podebatovat. Ved kto iný by ti lepsie porozumel?
Rovnako sa porozprávaj aj s mamou. Ssom presvedcený, ze to pomoze vám obom.
Co sa týka psíka, ono to predstavuje taktiez istu financnu zodpovednost, ktorá v tomto case mozno nie je najpríjemnejsia. Skus to brat ako cakanie na darcek.....on príde a budes sa tesit este viac. :)
Rád by som ti pomohol viac, no rovnako dufam, ze tuto ulohu prevezme tvoja mama a sestra....pamätaj, nememu dietatu ani vlastna mat nerozumie, neuzatvaraj sa so svojimi problemami.
L.T.
 
Príspevky: 23
Založený: Ne Mar 11, 2012 12:07 pm


Naspäť na Depresia a smútok

cron