neprávom obvinená

neprávom obvinená

Odoslaťod dajana » Po Feb 18, 2013 5:54 pm

Dobrý den,potrebujem poradiť. Chodím na gymnazium a som v treťom ročníku. Bola som neprávom obvinená,ze som ukradla peniaze-a vraj nie raz. Nerozumiem tomu, ako spolužiaci došli k tomu zaveru, nakolko peniaze boli ukradnute aj mne samej a to som dokonca riešila aj s rieditelom,ktorý mi však povedal,že s tým nič nespraví. Žiaci ma začínajú šikanovať,na sociálnych sieťach uražať prostredníctvom statusov, v škole tiež utočia, nechávaju mi na lavici odkazy-typu zlodejka a pod...nič som nespravila a som nepravom odsudená, nakolko mam dokazy, ze v tých časoch ked sa kradlo,som bud s niekym bola,alebo som nebola ani v škole. Triedny ani riaditel nevedia,ako situaciu riešiť. Prestupiť nechcem,ved mam už len jeden rok od dokončenia,ale neviem,ako sa obrniť,vydržať tento nátlak. Premyšlala som,že nachytam nejako zlodeja pri čine,ale naozaj netuším ako to urobiť,respektíve,čo urobiť..prosím,pomožte mi
dajana
 
Príspevky: 1
Založený: Po Feb 18, 2013 5:21 pm

Re: neprávom obvinená

Odoslaťod ana » So Júl 13, 2013 5:39 am

dajana napísal:Bola som neprávom obvinená,ze som ukradla peniaze-a vraj nie raz... Žiaci ma začínajú šikanovať,na sociálnych sieťach uražať prostredníctvom statusov, v škole tiež utočia, nechávaju mi na lavici odkazy-typu zlodejka a pod...nič som nespravila a som nepravom odsudená, nakolko mam dokazy, ze v tých časoch ked sa kradlo,som bud s niekym bola,alebo som nebola ani v škole. Triedny ani riaditel nevedia,ako situaciu riešiť.


Nespravodlivé obvinenie za krádež ako aj šikana je vážna vec ktorá sa ponesie v tvojej psychike. Ako to riešiť, na rade je triedny učiteľ a riaditeľ gymnázia - jeho odpoveď že stým "nič nespraví" je len výhovorka nezaťažovať sa.
Hovorila si o prípade s rodičmi, ak by sa tak stalo s mojím dieťaťom určite by som tvrdo konala aby sa vinník našiel a tak ochránila svoje dieťa od traumy.
ana
 
Príspevky: 4
Založený: So Júl 13, 2013 4:20 am


Naspäť na Iné