Som šťastná, ale vráti sa mi môj kocúr?

Som šťastná, ale vráti sa mi môj kocúr?

Odoslaťod Miminečka » So Máj 05, 2012 10:07 am

Dobrý deň. Možno sa Vám to bude zdať smiešne ale potrebujem Vašu radu. Mám taký pocit že už mi nič k šťastiu nechýba. Mám kompletnú rodinu ( aj keď vyrastám u babičky a dedka - starých rodičov a moji rodičia sú rozvedení ale mamička má nového priateľa ktorého beriem ako svojho otecka a s mojim vlastným sa stretávam proste som šťastná. Maminka chodí domov takmer každý deň, ale kvôli pracovnej vyťaženosti nemôže tu byť každú minútku, proste sa snaží vyriešiť si svoje finančné problémy a zarábať nadčasy a tak ako sa len dá. Som proste šťastná, mám veľa kamarátov, kamarátiek, priateľov, priateliek, kompletnú rodinu, krstných rodičov, prakrstných rodičov ba dokonca aj starých rodičov a rodičov, proste kopu známych. Mám svoju dôveru aj v lekároch a učiteľoch, ktorí sú super a tak isto ich mám rada. ) Nič ma netrápi váha je tiež tak nejak v norme môžno menšia nadváha, ale pani doktorka mi hovorí že to je v poriadku keďže vediem aktívny, ba dokonca až veľmi aktívny život. Študujem na dvoch školách. Chodím na základnú školu (bývam na dedine, a tak verím že je tu vzduch čistejší) a na základnú umeleckú školu kde študujem 5 rok klavír 3 rok spev a pol roka som chodila dokonca aj na literárno-dramatický a tanečný - KLIK-KLAK. A teóriu-hudobnú náuku-tiež 5 rokov už. Mala som psíka a kocúrika keď som bola malá aj dvoch psíkov, nezomreli (asi) a tých si nechal ocinko.) Na základnej som 6.šiestačka. Mám takmer samé a čisté jednotky všade či už na ZŠ alebo ZUŠ a rôznych kluboch a krúžkov. A aj na vysvedčení. Raz som mala dvojku z matiky od druhej triedy potom nie a predtým zase a z vlastivedy, ale to hádam nevadí pretože až od 6. triedy idú vysvedčenia na strednú školy (plánujem ísť na konzervatórium (6rokov) a potom na VŠMU a rôzne iné vysoké školy, napr. lekára, učiteľka, zverolekárka, ekonómka, redaktorka. Mojim povolaním a aktivitou je už teraz som: speváčka, herečka, tanečníčka, klaviristka a textárka. Viem hrať aj na 10 hudobných nástrojoch , spievať hrať a kresliť tieňovať maľovať. Veľmi rada sa vzdelávam a som zvedavá. :geek: :ugeek:
Moja výška je 170cm a 75kíl a cítim sa v pohode. Obvod pása asi 70-80-90 neviem tak nejako. Teraz sa mám stále v pohode, som zdravá môj jedálniček je: (jedálny lístok,menu)
Raňajky: 2 kusy chlebíčka (celozrnného alebo čierneho) so šunkou, rastlinným tukom/alebo syrčekom a/alebo syrom, zelenina
Desiata: ovocie
Obed: polievky, špenáty a špagety,. (samozrejme niekedy špenát a špagety inokedy len špagety atď:)
Olovrant: rybka
a Večera: jogurt
Poprípade k druhej večeri si dám nejaký ten tvaroch alebo zeleninku, šunku jogurt všeličo proste plná chladnička a sekretár je vždy som veľmi šťastná. Nemám čo nikomu ani si vyčítať a ani sebe. Som veľmi a veeeééľmi šťastná. Nič ma nebolí a netrápi, no niečo t predsa len je. Pred 10 dňami mi zmizol kocúrik, čítala som že ich ruja trvá 3-15 (tri až pätnásť 3až 15 dní). A preto sa pýtam, lebo chodil aj keď bol menší (teraz už má 4 roky) a keď mal asi 1-2 prvýkrát zmizol aj na 3 dni a teraz keď je už starší tak sa vráti po 15 dňoch? Alebo skôr a neskôr? Prosím chcem sa spýtať na Váš odborný názor, len mi prosím neodpíšte že nie ste zverolekár, vráti sa však?? Lebo mi dosť chýba niekedy si aj poplačem keď si myslím že by sa mi už nemal vrátiť. Lebo je krásny, zvedavý , múdry a bystrý raz ho chytil poľovnícky pes a aj toho zbil, takže je navyše aj šikovný všetko prežil a živý je lebo mi hovoria aj blízki kamaráti proste aj šudia na ulici a tak ktorých sa pýtam či ho nevideli tak odpovedia že áno, tak je živý a to ma veľmi teší. Mám ešte aj mačičku Micku ktorá nemá ani jeden rôčik, pomáham prírode a preto som si ju nechala keď sem prišla, nechcem si ani pomyslieť na to, akí sú niektorí ľudia krutí a nechali takto maličké mačiatko, a ani ho len nehľadali. (Je síce pravda, že to si myslím ja no tak ale každý má svoj názor). Kocúrika Gorka som dostala od svojej pani učiteľky na klavíri, veľmi by mi chýbal, je to ten najkrajší a najmilší kocúrik na svete a moja Micinečka krásna je najkrajšia a najmilšia mačička na svete. Je taktiež veľmi smelá a zábavná ( aj Gorinečko) no a ďalej bystrá múdra a hravá . ( aj Gorinko) ja mám proste všetko čo chcem, tak aj mačička a kocúrik aj všetci v rodine aspoň si to myslím. Pomáham kde sa len dá a keď budem mať 18 rokov ( teraz mám 11) tak okamžite deň po narodkách alebo proste na najbližší termín pôjdem darovať krv, pretože sa riadim heslo že DARCOVSTVO-(je)HRDINSTVO. Z mojej rodiny veľmi nedarujú, ale tak keď môžu tak myslím že hej, no veď prečo nie. Jáaj, veľmi dobre mi to tu takto padlo sa vyrozprávať. Niekedy sa dám do tj výživy aj párky a nutellu. Proste niekedy to zachutí a aj tie sladkosti, ale zas na druhej strane sladkosti majú aj asi vitamíny rozpustné v tukoch atď. Moje obľúbené jedlo sú špagety aj pizzu mám rada ale špagety,ďalej moje obľúbené zvieratko je mačka a moja obľúbená farba je ružová -farba nevinnosti, a aj pan farár mi povedal, že z mojej tváre ide taká prirodzená ľudskosť a jemnosť. (nežnosť) . Takže veľmi pekne Vás prosím, odpovedzte mi na môj ,,životopis " alebo aspoň na to či sa mi po tých 15..dňoch alebo aj skôr či neskôr vráti môj kocúrko maličký, veľmi pekne Vás prosím. Ďakujem. Dovidenia.


S pozdravom Jessinca.
Miminečka
 
Príspevky: 4
Založený: So Máj 05, 2012 9:43 am

Re: Som šťastná, ale vráti sa mi môj kocúr?

Odoslaťod formulka » So Máj 05, 2012 12:36 pm

Dobrý deň, Miminečka. Váš životopis je skvelý, keby každý človek na svete bol taký šťastný ako ste práve vy, tak by bol svet krásny, aj je pretože dnes už sa má veľa ľudí dobre, ale aj zle a preto by sme nemali zabúdať ani na tých druhých. A Váš kocúrik sa Vám určite vráti, ja mám mačičku ktorá mi raz zmizla na 3 mesiace, vrátila sa a bola úplne v pohode. Ja som študovala 2 roky gitaru tak ma to oslovilo, len som tam veľmi dlho nevydržala a študovala som potom ďalej na gymnázium a dnes je zo mňa profesorka. :-) Tak nebojte sa, máte skvelý život, a nejaký ,,tuláčik" Vám ho iste nechce pokaziť, pretože aj Micka aj Gorko Vás majú tak isto rady, ako Vy ich. Majte sa krásne, pozdravujte odo mňa Micku, Gorka a všetkých ostatných s rodinkou. Papa. A dovidenia. Dovidenia.
formulka
 
Príspevky: 1
Založený: So Máj 05, 2012 12:31 pm

Re: Som šťastná, ale vráti sa mi môj kocúr?, ale jasné, že sa Vá

Odoslaťod kirstí » Ut Máj 08, 2012 11:18 am

ahoj miminečka, ahoj formulka

ja si myslím že sa vám váš kocúrik vráti, aj mne sa vrátila dlhosrstá kólia, (tak som ju pomenovala, teda takú rasu som jej ja vymyslela :D)
určite sa vráti
takže tak a keď ste spomínali, to že ste šťastná, tak to je predpoklad, že budete (mali by ste byť) šťastná už teraz navždy a stále
a ak sa vám NÁHODOU nevráti, tá pravdepodobnosť, že by sa nevrátil je tu pomerne 0-vá, nulová ale predsa len 0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%, ak AK by, BY, tak by ste si plánovali k Micinečke prikúpiť Micinke, ešte nejaké zvieratko ? teda v resp. mačičku ?
no máte šťastný život, gratulujem vám, aj ja mám :D





no vaše udalosti zo života, a váš (vaš) životopis je super, suprový :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

a gratulujem vám k tak skvelému výkonu, že ste zachránili to krásnučké, a krásne mačiatko :P

Ggratulujem , vááážne!! mno papaá
kirstí
 
Príspevky: 1
Založený: Ut Máj 08, 2012 11:11 am

Re: Som šťastná, ale vráti sa mi môj kocúr?

Odoslaťod Miminečka » Ut Máj 08, 2012 11:27 am

Dobrý deň. Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne naozaj za podporu, som Vám vďačná. Kocúrik sa už ukázal. :) :D Som Vám veľmi zaviazaná, keby niečo tak mi napíšte všetci, no že ako Vám mám pomôcť. Ďakujem, á tak no hádam už len budem šťastná, a aj vy všetkým prajem šťastie a zdravie veľa pohody a lásky, do života a čo najviac dní strávených s rodinou a doma. Nie, neplánujem si k Micinke kúpiť nijakú inú mačičku, nakoľko sa mi môj kocúrik vrátil, a keby sa nevrátil tak asi nie len no môžno z útulku, ak by som mohla no a ešte keby k nám nejaké zvieratká opustené aj nie hladné, smädné, vystrašené a vyplašené aj nie ktoré proste NEMAJÚ DOMOV alebo si ho HĽADAJÚ (no koho? Koho? koho? No predsa ten domček) nejaký ten krásny, tak jasné že by u mňa nie mohli, ale asi aj museli zostať, pokiaľ by sa nenašiel ich ,,veľmi smutný " majiteľ. A ak sa nenájde tak si ju nechám už nastálo. Predsa mačičke je lepšie tam, kde je už zabývaná, podľa toho že koľko by mala rokov a tak. No, tak neviem ešte čo Vám tu sem mám napísať, mne je to jedno, ja mám rada naozaj všetko, VŠETKO!!! všetky zvieratká a naozaj nemienim pociťovať chlad v srdci, ale stále teplo lásky, ktoré mám. Keby sa musím postarať o choručkého psíčka, hada kohokoľvek mne je to jedno. Rada sa o nich postarám. Ale myslím že keby ich bolo veľa, alebo by to bolo také no že dosť akože jak ako,, jako ,,nezvyčajné zvieratko "! tak by som ho asi dala do útulku, niekto by si iste rád také zvieratko obstaral...a postaral sa o neho velice a veľmi pekne...

S pozdravom Mimi 2 (mminečka1*)
Miminečka
 
Príspevky: 4
Založený: So Máj 05, 2012 9:43 am

Re: Som šťastná, ale vráti sa mi môj kocúr?

Odoslaťod Miminečka » Ne Jún 03, 2012 8:12 am

No, ešte sa nevrátil... :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ale, asi, no, dúfam že sa vráti, jasné že sa vráti, verím v to , dúfam v to, a viem to!
Miminečka
 
Príspevky: 4
Založený: So Máj 05, 2012 9:43 am

Re: Som šťastná, ale vráti sa mi môj kocúr?

Odoslaťod Miminečka » Št Mar 28, 2013 8:18 pm

Ahojte, no, kocúrik sa ukázal. Ale teraz behá jeho synček, veľmi dobre sa o nich staráme, no aj napriek tomu behajú, ale to je asi v ich plánoch, ony sa vrátia, ja viem. :-) No takže chcem tu zase prispieť, že aj keď sa zdá, že už je zle, tak nikdy nie je tak zle, aby sa nemohlo polepšiť.
Dúfam, že aj vy sa máte tak skvele ako ja. :-) ;) Neviem, položím vám otázku: Aký dôraz kladiete na vzdelanie? :ugeek: :ugeek: Je podľa Vás dôležité? Podľa mňa určite, sama sa vzdelávam ako najviac viem a určite sa chcem dostať (mám nato predpoklad, zrejme) na najlepšie stredné školy a vysoké. ;) Píšte príbehy, alebo čo Vás napadne, skúsenosti s cickami (veselé) a školy... :) Ďakujem Vám krásne...:)
Miminečka
 
Príspevky: 4
Založený: So Máj 05, 2012 9:43 am


Naspäť na Iné