Výška partnerky

Výška partnerky

Odoslaťod Ams00 » Ne Máj 22, 2016 7:03 am

[*]Dobrý deň,
Neviem, kam mám tento príspevok zaradiť, ale bol by som veľmi rád, ak by ste mi poradili.

Mám síce 21 rokov, no výšku len 164cm, čo nie je moja chyba. No okoliu to prekáža. Na strednej škole sa mi za to vysmievali, no na najväčší problém som narazil pri výbere partnerky. V minulosti som sa do jednej zaľúbil. Bolo to v predmaturitnom ročníku a už vtedy som mal depresie, že moje pozvánky neustále odmieta. Dobre, bola možno aj o 10 cm vyššia. No okolo mňa sa pohybuje aj množstvo ďalších dievčat, z ktorých sú niektoré aj nižšie a nemôžem povedať, že by mi chýbala kamarátka. Nie, mne chýba niečo iné...

Prosím, ak by ste mi aj ženy napísali svoj názor na vec. Nemyslím si totiž, že sme v praveku kde o "sile" muža rozhodujú jeho fyzické parametre.
Ams00
 
Príspevky: 1
Založený: Pi Máj 13, 2016 2:57 pm

Re: Výška partnerky

Odoslaťod veroniqc31 » St Dec 14, 2016 11:30 am

podľa filozofie ktorou sa riadim v živote, to vidím takto = ak máme nejaký problém s čímkoľvek, v prvom rade je ten problém v nás = svet je ako zrkadlo a zrkadlí nám to čo je v nás. Teda ak máš pocit, že okolie/ženy majú problém s tvojou výškou, tak ten problém s vlastnou výškou máš ty. Tebe sa zdá že to je problém, úplne si sa na to zameral a máš pocit, že to tak vníma každý = a teoreticky to tak aj môže byť, ale tým zdrojom je to tvoje zameranie. (ľudia vedia vycítiť podvedome neistotu, strach menej ale predsa len možno podobne ako zvieratá :) ) tiež keď stretneš akéhokoĺvek psa a nebojíš sa ho, ani si ťa nevšimne. akonáhle sa ho však bojíš a obávaš sa aby na teba nezaútočil tak svojimi obavami rapídne zvýšiš riziko takého útoku = pes vycíti strach. a strach je nevyspytateľný a metla ľudstva.

skús sa zamerať na svoje kvality, zdokonaľovanie, prácu na sebe, rozvoj. nevšímaj si svoje "nedostatky". každý máme nejaké a zároveň sú všetky nedostatky aj nejakým spôsobom výhodou takže nie sú nedostatkami.

Viem ľahko sa o tom rozpráva.

Drž sa, prajem veľa šťastia a sily do šťastného úspešného života.
Milujem kvalitnú kozmetiku a parfémy značky FM Group.
veroniqc31
 
Príspevky: 15
Založený: St Dec 07, 2016 5:59 pm

Re: Výška partnerky

Odoslaťod Dasa » St Dec 19, 2018 9:25 pm

Zenam ide o velkost penisu ak si nizky nevadi ak ju vies normalne uspokojit, ze mas normalny penis je to ok, niektore no vacsinu pritahuje hlavne to co mas v hlave a ci sa spravas muzsky a nie ako zbabelec. Plno nizkych muzov aj nepeknych ma krasne zeny lebo sex a laska je v mozgu..ci vies mat vztah vobec dokazes byt MUZOM to je hlavné.to ale vacsina muzov su sracky dnes.
Dasa
 
Príspevky: 39
Založený: Ne Dec 09, 2018 8:34 pm


Naspäť na Iné

cron