Ani neviem ako zacat, to co sa mi stalo, viem ze si za to mozem sama, chcem hned na uvod napisat, ze nepotrebujem od vas pocut urazky, ani nadavky, len sa chcem podelit so svojim osudom, pocut nazory hlavne ludi ktori nieco podobne zazili...
Mam 28 rokov, doposial som viedla velmi harmonicky zivot, som clovek ktory stale pomahal ludom, som velmi citliva, nikdy by som nikomu neublizila, radsej potrpim ja, aby nemuseli druhi trpiet...no momentalne som ja ta kvoli ktorej trpia viaceri a ja neviem ako toto trapenie ukoncit...
Mala som vztah, trval 4roky, vsetko bolo super, nasla som chlapa s ktorym si super rozumiem, mame spolocne zaujmy, rodina si nas oblubila z oboch stran, chceli sme sa vziat, problem zacal, ked omna zacal prejavovat zaujem kolega v praci...mal problem so svojou priatelkou, potreboval sa niekomu vyrozpravat...jedneho dna sme sedeli po praci u pohara vinka a stalo sa!!! Pobozkali sme sa...Hoci sppravil prvy krok on, bola to uz len otazka casu kedy sa to stane...podvedome som to chcela aj ja...
Utiekla som domov, na druhy den v praci, sme sa o tom porozpravali, ze to bola len chvilkova slabost, ze sa to uz nikdy nestane...ja ze mam super vztah, ktory nechcem pokazit!!!
Skratim to....
Bohuzial sa to stalo ako som nechcela, zalubila som sa, povedala to hned priatelovi.
Bola som zmätena, priatel mi povedal ze mi da cas, ze ma lubi a nechce stratit!!!
Kolega sa priznal ze sa do mna zalubil, hoci to nieje spravne...
Povedali sme si ze to nesmieme, pretoze mame partnerov...dohodli sme sa ze to skusime vsetko dat zase do poriadku...
On sa s priatelkou rozisiel, ja som ale nebola hlavnou pricinou, ako som uz spomenula, mali uz svoje problemy...
No a ja, ostala som pri priatelovi, hoci som kazdu volnu chvilu stravila s kolegom, obedy, vecere, hotely, prechadzky, vsetko...este sme aj spolu pracovali...
Problem je ze od priatela neviem oddist, hoci uz rok nemame sex, o vsetkom vie
Zijem v klamstve, strachu, zlom svedomi, ze takto ublizujem nevinnemu cloveku!!!
Priatel je ako anjel, bojim sa oddist, co snim bude, je o 13 rokov starsi...
U kolegu mam trosku neistotu lebo je macho, ale s dobrym srdcom, vidim ze ma aj on lubi, no stale porovnavam
Neviem co robit, som v koncoch!!!