odpustit mu?

odpustit mu?

Odoslaťod Naomi » St Jan 02, 2013 10:07 pm

Ahojte vsetci. Mam 22 rokov a s priatelom som vo vztahu uz skoro styri roky, no asi pred styrmi mesiacmi bol so svojim volejbalovym timom na takej ich spolocnej akcii, kde sa opil, a celu noc travil so slecnou, na ktoru uz dlhsie ziarlim. Vedel to, ze mi vadi, a napriek tomu to spravil. On hovori, ze za to mozem aj ja, tym ako som na neho ziarlila,a upodozrievala ho z niecoho, co sa nikdy pred tym nestalo. No ja som na nu ziarlila, lebo viem aku ma povest, je dost pre chlapov pritazliva, a obzvlast ked si ho ona vybrala, vsetci nasi spolocni priatelia vedeli, ze sa mu paci. Tym chcem povedat, ze som mala na co ziarlit. On sa teraz vyhovara, ze zato mozem aj ja, ze som ho uz aj pred tym upodozrievala, co je v podstate pravda. Verim mu, no neviem, nechcem si pripustit tu moznost, ze to spravil prave s nou, ktora je od neho o osem rokov mladsia, a ja som ju neznasala uz dlhsiu dobu. Poradte prosim, myslite ze je to aj moja vina???
Naomi
 
Príspevky: 2
Založený: Ne Dec 30, 2012 5:26 pm

Re: odpustit mu?

Odoslaťod Kefas » Št Jan 03, 2013 11:06 am

ahoj,

prosím nebud hlupa ... nedaj si vštepit do hlavy že za neveru možeš ty ... keby nechcel neurobí to ...ja som prednedavnom zažil niečo podobne len v ovela vačších rozmeroch ... nedaj si natlačit do hlavy jeho vinu ... keby nechcel neurobi to ...keby ta skutočne lubil ... ver mi ... ja viem o čom hovorim...
Kefas
 
Príspevky: 3
Založený: Pi Nov 16, 2012 8:42 am

Re: odpustit mu?

Odoslaťod Naomi » Št Jan 03, 2013 2:22 pm

okej, ja nehovorim ze zato mozem len ja, ale ze aj ja som mala na to vplyv, on mi to vysvetloval, ze nechapal, jak som ho upodozrievala a podobne, ale ako som uz spominala, dovod bol...a este jedna dolezita vec, asi tak rok dozadu, mozno aj viac, sa stalo nieco podobne aj na mojej strane, s tym rozdielom, ze ja som si vtedy povedala, ze sa s nim rozidem, opila som sa na chate, a tam som sa poriesila s jednym typkom, no hned ako som vytriezvela mi bolo zo mna zle...moj frajer sa to nikdy nedozvedel, a to som si na tom dala zalezat, kedze pre mna to nic neznamenalo, a z toho mozem usudit co robi alkohol s ludskym rozumom, dufam ze ma chapes...zato on , aj po case , cize za triezveho stavu si s nou pisal, a chcel ju pozvat k nam, kvoli tomu som aj na to prisla...ja to nechapem, ved ked mu s nou bolo dobre, tak by siel za nou, alebo preco to chlapi robia, co ze sa moze pysit ze ma vacsi repertoar dievact, fakt neviem...
Naomi
 
Príspevky: 2
Založený: Ne Dec 30, 2012 5:26 pm

Re: odpustit mu?

Odoslaťod mata123 » Pi Jan 11, 2013 10:25 pm

Predovšetkým to v žiadnom prípade nie je Tvoja vina, vieš to Ty, vie to on /je to zbabelec, ktorý sa cíti lepšie keď svoju vinu hodí na niekoho iného/. Si veľmi mladá na to, aby si riešila niečo, čo sa už zmeniť nedá. Čo sa stane o rok, o desať? Kto to urobí raz , urobí to aj ďalší /môj názor/ veď raz to prešlo, prečo nie aj druhý krát? Som/bola som?/ dvadsať rokov vydatá a z toho desať som čakala, že moja polovička dostane rozum. Už nečakám, dostala som ho ja. Ale ja mám na rozdiel od teba trochu viac rokov a dve deti. Sú určite chlapi čo si nepotrebujú omočiť do každej čo sa ponúkne a takého možno raz stretnem, možno nie, ale nebudem riešiť čo som zas urobila /neurobila/ keď išiel zas za inou.
V každom prípade svoju hrdosť a sebavedomie si treba pestovať - ani nevieš ako veľmi rýchlo môžeš o ne prísť. Takže Ty nie si ničomu na vine, dokonca ani tým, že si si to myslela dlho pred tým ako to prišlo. Také hlúposti si nedaj nahovoriť. Či sa rozhodneš odpustiť je iba na Tebe. Veľa šťastia v živote.
mata123
 
Príspevky: 2
Založený: Št Nov 29, 2012 8:41 pm


Naspäť na Nevera

cron