som uplne sama

som uplne sama

Odoslaťod esterka13 » St Aug 07, 2013 11:41 am

Dobrý deň.Neviem komu sa môžem takto vyhovoriť tak našla som tuto stránku. Keď vrátim môj život dozadu bol krásny. Mala som kamarátky, kamarátom rodinu proste všetko bolo také krásne.No v poslednom čase tomu vôbec nechápem.Opustili ma najlepšie kamarátky s ktorými som bola vždy spolu 15 rokov.Opustil ma priateľ.Mala som už iba mamu.Neviem ako ale dozvedela sa že som prišla o svoju nevinnosť a začala ma nenávidieť.Čiže som sama samučičká nemám nikoho s kým sa môžem porozprávať. Nikto sa so mnou nerozpráva a ja neviem prečo som normálne dievča. Veľmi ma to mrzí ach keby ste vedeli aký je to pocit.Každý deň je mi zle,nechutí mi jesť, bolí ma hlava,plačem.Prosím pomôžte mi nejak ja už taký život žiť nevládzem
esterka13
 
Príspevky: 1
Založený: St Aug 07, 2013 11:34 am

Re: som uplne sama

Odoslaťod Mariena » St Aug 07, 2013 5:11 pm

Juuuuj moja zlata :( tak to nemas velmi dobre zazila som podobne viem ako sa citis . Co sa stalo s kamaratkami ? A s priatelom si sa preco rozisla? co ta bil alebo ta podviedol ci preco? Ja som sa takto ocitla v situácii a sama som nechcela priatela lebo som mala nervy a vsetko sa mi rucalo na hlavu . Da sa povedat ze som ho v tej chvili neznasala ale po case som si uvedomila ze je fakt normalny som sa mu ozvala dali sme sa s5 dokopy a stale ma vie podporit a podrzat vo vsetkom . Do teraz sme spolu su to uz 2 roky a 3 mesiace :) Dufam ze som ti nejako pomohla a snad som ti aspon trosku dvihla naladu a usmernila ta. Bud sa nejako udobri s kamaratkami alebo s byvalim predsa mali ste k sebe blizko rozpravali ste sa o takych veciach co s inymi nie a urcite sa pochopi chlapi su taky :)
Mariena
 
Príspevky: 1
Založený: St Aug 07, 2013 5:06 pm

pandora bracelets canada share cheaper pandora beads online

Odoslaťod haiviance » So Aug 10, 2013 8:34 pm

It is a courtship gift, thus expensive and exquisite.These are the rough guidelines.Pandora also offers collections of rings, earrings and necklaces, among which the most eminent ones are Pandora's "Mix-and-Match" earrings comprising a collection of ten silver and gold hoops and 80 different charms which can be interchanged to create new looks. pandora charms cheap The only thing to keep in mind is the type of links used for the chain.The fact that they can be seen as bulky and a bit too heavy for some can be changed simply by the amount and size of the charms added to the bracelet or a slimmer bracelet and fewer charms. cheap pandora beads Or, see what you can come with yourself at home transforming an old broach and your favorite chain into a great new pendant necklace.With its reputation, individuals now begin to ponder the reason why it was known as Pandora.
haiviance
 
Príspevky: 1
Založený: Št Júl 18, 2013 9:25 pm
Bydlisko: Cuba


Naspäť na Opustenie a samota

cron