Rozvod áno alebo nie

Rozvod áno alebo nie

Odoslaťod Aknel » Št Aug 29, 2013 1:03 pm

Dobrý deň všetkým,
mám takýto problém. Mám 31 rokov už 14 rokov žijem s partnerom. 8 rokov sme manželia. Podviedol ma.
A na vine som ja, nechcem mať s ním sex kedy chce on. On chce stále.
Bývame na rodinnom dome, ktorý máme na hypotéku. Tak obidvaja pracujeme.
On je 3 týždne v zahraničí a 3 týždne doma. Ja som čašníčka tak sa nabehám v práci, ale aj doma, ak chcem mať oprané, ožehlené, navarené. Mať peknú záhradu atď. Tak som večer unavená. Tak niekedy poviem že nie. Ak áno tak sa pomilujeme raz a ja zaspím. A preto si našiel milenku. Zabudla som napísať, že milenka má len 20 rokov. A keď som sa to dozvedela tak mi nato povedal, že mňa má rád ale ju miluje. A ona mu dáva čo potrebuje, a nič od neho nechce, narozdiel odo mňa.
Nemôžme mať deti, tak sme žiadatelia na adopciu, a neviem či sa to dá zrušiť. Ja už nechcem byť s niekým komu neverím.
A vychovávať s ním dieťa. Myslím si, že sa to medzi nami nič nezmení. Ale on mi hovorí, že mi verí po finančnej stránke, má o mňa strach. Že mu nie som lahostajná a takéto veci. Poraďte mi čo ďalej.
Aknel
 
Príspevky: 1
Založený: Št Aug 29, 2013 12:46 pm

Re: Rozvod áno alebo nie

Odoslaťod mirosid » Pi Sep 06, 2013 9:20 pm

Ahoj Aknel !
Taký celkom zvláštny postoj. Myslím Tvoj. Máš doma človeka , ktorý potrebuje sociálnu pracovníčku, nie manželku. Sex a jeho odmietanie z Tvojej strany je dosť vážny problém pre vzťah, ale nie si dosť konkrétna. To , že sa ti niekedy nechce, či nemáš chuť a teda ho odmietneš, tak to by som nevidel ako taký veľký problém. Jednoducho tak sa cítiš a hotovo. No ak sa to deje stále , povedzme viackrát po sebe, tak bohužiaľ... Našiel si milenku. Milenka má 20 rokov? Hm... Tvoj starký sa trocha zbláznil a zachutilo mu mladé mäsko. Ak ti hovorí to , čo píšeš, tak je to veľký sebec a chrapúň. Ako môže manželke rozprávať o tom ako ju má rád a zároveň jej povedať , že miluje svoju milenku ? To veľmi dobre nechápem. Adopcia sa určite zrušiť dá! Hádam by si po tejto svojej skúsenosti s manželom nechcela spoločne vychovávať dieťa ? Financie sú asi druhoradé, pokiaľ ide o vzťah. Ak s ním nechceš byť pre peniaze a túto finančnú istotu, tak mu zbaľ kufre , alebo sebe a nájdi si niekoho , pre koho budeš znamenať viac , ako sociálnu pracovníčku. Ahoj , Miro.
mirosid
 
Príspevky: 12
Založený: Št Apr 05, 2012 9:07 pm


Naspäť na Partnerská kríza

cron