krizovatka zivota

krizovatka zivota

Odoslaťod martina. » Po Aug 05, 2013 3:08 pm

Myslela som si ze to co sa mi stalo je mozne iba vo filmoch. Stojim na krizovatke mojho zivota a neviem ako dalej,ktorou cestou sa vydat. Zijem v manzelskom zvazku s clovekom s ktorym byt nechcem. Ustavicne hadky,krik,alkoholizmus su na dennom poriadku. Doma sa citim ako sluzka. Su tu vsak deti,ktore mam nadovsetko rada,proto aj v takomto manzelskom zvazku zijem. Stala sa vsak vec, s ktorou som vobec nepocitala a necakala ze este pride. Zalubila som sa do cloveka s ktorym by som si vedela predstavit nas spolocny zivot ,co by som si velmi zelela. City ktore v nas prepuklii su vzajomné,krasne,neopisatelne. Nie je to chvilkove. Trva to uz dlhsie. Su tu vsak rodiny a deti. Ta moja, ale aj jeho. Je tiez zenaty s detmi,koli mne je ochotny sa toho vzdat. Neviem ktorou cestou sa mam vybrat. Ci ist cestou srdca,lasky,kde by som vsak ublizila detom,ci ostat vo vztahu v ktorom trpim,nechcem v nom byt ,avsak deti si ho zelaju.
martina.
 
Príspevky: 1
Založený: Po Aug 05, 2013 2:43 pm

Re: krizovatka zivota

Odoslaťod MariaHa » So Sep 21, 2013 8:10 pm

Milá Martina, žiť v manželstve, ktoré nefunguje a zároveň milovať iného muža musí byť naozaj náročné. Mali by ste však porozmýšlať nad tým, či vám i vašim deťom prospieva život v disharmonickej rodine, kde sú hádky na dennom poriadku. Chápem vaše deti, rodina je pre nich základ a vás i vášho muža vnímajú ako silný a pevný bod vo svojom živote, no vaše hádky im rohodne nemôžu prospievať. Ak by ste chceli vo vzťahu naďalej pretvrvať, mali by ste sa snažiť o jeho zlepšenie, pomôcť môže aj manželská poradňa. Ak vám na to však neostali už žiadne sily, nie som si istá, či by rozvod nebol lepšie riešenie.
MariaHa
 
Príspevky: 10
Založený: Št Aug 29, 2013 12:03 pm

Re: krizovatka zivota

Odoslaťod casyopea » Ut Okt 01, 2013 6:47 pm

Ahoj Maťka :)
Už si síce dostala odpoveď, no rád by som to iba potvrdil.
Stará láska vyprchala, našla si novú.
Je nová, krásna a tej sa treba držať. S novou láskou sa dohodnite na možnom spolužití, zober deti a odíď.
Alebo "vyšachuj" z domácnosti manžela. Manžela ktorému si sa oddala, manžela ktorému si sľúbila vernosť, manžela ktorému si obetovala najkrajšie chvíľky života, manžela s ktorým si splodila krásne deti. Zadusil všetku lásku, zahodil všetko čo ste vybudovali. Neuvedomuje si čo všetko si obetovala. Keď to aj pochopí, je už neskoro. Zničil všetko čo sa Vám podarilo vytvoriť. Nesmieš žiť minulosťou. Stále choď vpred. Deti ťa určite milujú a pôjdu tam, kam ideš aj ty.
Tak sa zober a vydaj sa v za novým a bezpečným životom bez bolesti !
casyopea
 
Príspevky: 4
Založený: Ut Okt 01, 2013 6:35 pm


Naspäť na Rozvod