Neviem ako Ďalej

Neviem ako Ďalej

Odoslaťod DenisaA » Po Júl 13, 2015 7:38 am

Dobrý deň ,

Je mi veľmi ľúto, že musím vyhľadávať takéto stránky a hovoriť o tom čo sa mi vlastne stalo. Nikdy v živote by som si nemyslela, že práve mne sa toto môže stáť :( . Už som tak na dne , že neviem ako Ďalej.
Ostala som tehotná s priateľom s ktorým sme to aj plánovali , síce o čosi neskôr , ale je to tu. Nečakane. Už som v 3 mesiaci a on sa teraz zmenil o 360 stupňov. Posiela ma interupciu , nakoľko teraz je to už rizikové tak mi povedal, že to mám dať na adopciu. Že on dieťa nechce a nie je na to pripravený. Dáva mi na výber buď on alebo dieťaťko. ( samozrejme on sa o dieťati vyjadruje v tretej osobe ) . Už aj pred mojou rodinou povedal , že o dieťa nestojí . :( SOm z toho neskutočné zničená a sklamaná. Povedal, že doma rodičom to nikdy , nikdy v živote nepovie. (on ma 36 rokov, slobodný, bez detí) Píše mi hrozné správy ako to bude zle , ako skončím keď sa to narodí, že ma nikto nebude chcieť, že budem tlstá atď.. Ja som z toho tak na dne , že v práci chodím ako duch, doma len plačem a nechce sa mi ani žiť. Takto som si to naozaj nepredstavovala.
Neviem čo mám ďalej robiť . :(
DenisaA
 
Príspevky: 1
Založený: Po Júl 13, 2015 7:29 am

Re: Neviem ako Ďalej

Odoslaťod zlatko4545 » Po Jan 25, 2016 4:05 pm

ahoj neviem ako si dopadla, ale pevne verim ze si nasla oporu v rodine ze ti pomohla a neobratili sa ti chrbtom. dieta je velke pozehnanie a bohuzial ked dotycny nechcel ani pocut o dietati to nie je chlap. dufam ze si statocna a robis vsetko preto aby si bola stasna a aby si mala radost maleho dietata.
zlatko4545
 
Príspevky: 6
Založený: Po Jan 25, 2016 2:57 pm


Naspäť na Úzkosť a strach