Veľmi ťažký kríž

Veľmi ťažký kríž

Odoslaťod anavila » Št Apr 12, 2012 7:47 pm

Ahojte....ani sama neviem, akú odpoveď od Vás vlastne čakám, ale asi sa len chcem vyžalovať. takže v skratke...som šťastne vydatá mamina troch malých detí, problém je v mojej "prvej" rodine alebo ako to mám nazvať. Som najstarsia zo 4surodencov, sestra má 27, brat 20, druhy brat 17. Nasa mamka je ťažko chorá, má sklerozu multiplex, otec je alkoholik a tam je pes zakopany. O mamku sa treba starat, ja som na MD, byvam inde ale mamku mi sestra vozi kazde rano a som s nou cely den, no teraz sa jej stav zhorsil a nevladze vstat uz ani z postele neviem ako to bude. Otec chodi do roboty, ktoru si vobec nevazi, len cakam kedy ho vykopnu lebo on popija aj v robote. Otec pozera len na seba, peniaze prepija, o vsetko sa starame my. Tvari sa ze je v pohode a vsetko bude ok, ale ked mu povieme aby isiel na liecenie tak sa len pousmeje a hovori ze my sa mame liecit. Vyhrazali sme sa mu, ze neuvidi svoje vnucata, aj sme ho pekne prosili...nic...proste ma stavy, že ked pije tak pije tyzden aj viac v jednom kuse od rana do vecera proste brutal. Najhorsi je ten strach z buducnosti, stale sa modlim a prosim Boha aby nam pomohol a velmi chcem mat taku vieru že to nejak zvaldneme ale aj tak sa velmi velmi bojim. Sestra sa v auguste vydava, odstahuje sa, brat ide do BA na vysku a doma ostane moj pubertalny brat a otec alkoholik s chorou mamkou, no neviem si to predstavit co bude a desim sa toho, prosim nejake povzdbudive slova, ta uzkost sa neda ani opísať, nech sa na to pozerám akokolvek nevidim nic dobre :cry: :cry: :cry:
anavila
 
Príspevky: 1
Založený: Št Apr 12, 2012 7:33 pm

Re: Veľmi ťažký kríž

Odoslaťod semi05 » St Máj 30, 2012 12:02 pm

ahoj,chapem tvoju situaciu ked si na vsetko sama.Neriesili ste nahodou protialkoholicke liecenie?Prekonzultovat stav Vasho otca staci aj u lekara a ten moze navrhnut tvojmu otcovi liecenie,ale len navrhnut nutit ho na silu nikto nema pravo.Neviem v akom veku mas rodicov,ci otec pracuje alebo je na dochodku.Skusit sa da aj to,ze mu nedate vsetky peniaze.
Kludne sa mi ozvi,rada si s tebou popisem ahoj
semi05
 
Príspevky: 9
Založený: Št Feb 02, 2012 10:08 am

Re: Veľmi ťažký kríž

Odoslaťod semi05 » St Máj 30, 2012 12:06 pm

semi05 napísal:ahoj,chapem tvoju situaciu ked si na vsetko sama.Neriesili ste nahodou protialkoholicke liecenie?Prekonzultovat stav Vasho otca staci aj u lekara a ten moze navrhnut tvojmu otcovi liecenie,ale len navrhnut nutit ho na silu nikto nema pravo.Neviem v akom veku mas rodicov,ci otec pracuje alebo je na dochodku.Skusit sa da aj to,ze mu nedate vsetky peniaze.
Kludne sa mi ozvi,rada si s tebou popisem ahoj

prepac,teraz citam ze tvoj otec vlastne pracuje
semi05
 
Príspevky: 9
Založený: Št Feb 02, 2012 10:08 am

Re: Veľmi ťažký kríž

Odoslaťod Oza » Ne Apr 06, 2014 1:09 pm

Ahoj.
je rok 2014.
Ako si to vyriešila? Darí sa ti?
Často píšete o svojich problémoch,vysťažujete sa ,ale ľudom , ktorí chodia na toto fórum by pomohlo , ak by ste opísali vaše skúsenosti. Výhry aj prehry.
Oza
 
Príspevky: 4
Založený: Ne Apr 06, 2014 11:26 am


Naspäť na Vzťahy rodičia - deti

cron